Life

Ce studii are Sore Mihalache. Cântăreața ar profesa oricând în acest domeniu!

Sore Mihalache a dezvăluit ce studii are, de fapt. Cântăreața ar putea profesa tot în domeniul artistic, unul care are legătură cu serialul în care a debutat la PRO TV.
12.10.2022 | 11:43
Ce studii are Sore Mihalache Cantareata ar profesa oricand in acest domeniu
Sore Mihalache, actriță și cântăreață. Foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Sore Mihalache a cunoscut succesul în muzică și în televiziune. Profesează de ani buni ca interpretă de muzică pop-dance, însă, în realitate, are o cu totul altă pregătire.

Ce studii are Sore Mihalache: „Sunt regizor cu acte în regulă”

Vedeta a povestit în podcastul lui Horia Brenciu de pe YouTube că ar putea fi regizoare cu acte în regulă, căci a terminat o facultate în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit și cum a ajuns în serialul-fenomen „Pariu cu viața” difuzat în urmă cu mai mulți ani de PRO TV.

„Eu am terminat Facultatea de Regie de Film. Sunt regizor cu acte în regulă. Am ajuns să fac actorie să înțeleg actorul, să știu ce să explic cum vreau el să joace. Cursul de actorie a fost ca o terapie. Papadopol și Dorian Boguță mi-au spus: nu încerci și tu undeva, să dai un CV?”, a povestit Sore Mihalache pe YouTube.

ADVERTISEMENT

„Mi-am trimis poza că altceva nu aveam ce să zic sub ea. Am fost una din cele 20.000 de persoane sunate. Mi-au spus că trebuia să pregătesc un monolog și o melodie. La melodie m-am descurcat, e aia cu pianul pe care ți-am cântat-o și ție”, i-a spus lui Brenciu cum a ajuns în serialul de la PRO.

Una din melodiile artistei a ajuns în charturile din Japonia

Sore Cătălina Mihalache a devenit populară datorită Sarei Năstase, personaj pe care îl interpreta în 2011 în serialul pentru adolescenți „Pariu cu viața”. În această producție a jucat și regretatul actor Doru Ana, care s-a stins ieri din viață.

ADVERTISEMENT

Serialul de la PRO TV i-a adus și iubirea, căci vedeta a avut o relație cu colegul ei de platou, Raphael Tudor, cu care a și locuit. În 2014 a urmat continuarea poveștii Sarei în serialul „O nouă viață”.

Totodată, artista a făcut parte și din LaLa Band, formație care a făcut furori în România, din care făceau parte zeci de cântăreți sau actori care astăzi sunt în mare vogă.

ADVERTISEMENT

Marele succes pe plan muzical l-a cunoscut în anul 2012 cu melodia „Different” considerat de posturile de radio hitul acelui an. Cântecul cu care s-a lansat Sore a trecut granițele. „Different” a ocupat locul 5 în iTunes Dance Chart Japonia.

ADVERTISEMENT