Life

Ce studii și ce meserie are, de fapt, George Buhnici. Puțini știu unde a lucrat înainte să devină celebru la Pro TV

Ce studii și ce meserie are la bază George Buhnici? El a devenit cunoscut după ce a lucrat la Protv, însă puțini știu cu ce s-a ocupat înainte de a prezenta ”iLikeIT”.
19.07.2022 | 08:08
Ce studii si ce meserie are de fapt George Buhnici Putini stiu unde a lucrat inainte sa devina celebru la Pro TV
Unde a lucrat George Buhnici înainte de Protv. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

George Buhnici este cunoscut de români după ce a lucrat la Protv și a prezentat emisiunea ”iLikeIT”. Puține persoane știu unde a lucrat actualul vlogger, care are pe canalul său de youtube peste 1 milion de abonați.

Cu ce s-a ocupat George Buhnici înainte de prezenta ”iLikeIT” la Protv

George Buhnici este la bază jurnalist, axat pe partea de tehnologie, dar și pe anchete. A absolvit Jurnalistică și Relații Publice la Universitatea de Vest din Timișoara, oraș de unde este originar.

ADVERTISEMENT

Încă din primul an de facultate, mai exact din 1999, s-a angajat în presă. La Mix Media Group a fost corespondent de știri la radio, dar și prezentator.

În 2003, George Buhnici face o schimbare de post. Este angajat la Antena 1, unde mai bine de 12 luni a fost corespondent. Mai târziu, apare oferta de la Protv.

ADVERTISEMENT

La Protv, din 2003 până în 2007 a fost repoter cu camera ascunsă pe subiecte complexe, precum infrastructură sau IT și a făcut și investigații. În același timp, făcea materiale pe evenimente naționale și internaționale de interes pentru public.

Din 2007, George Buhnici a creat ”iLikeIT”, care abia din 2011 a început să fie numărul 1 pe piața tech și s-a menținut astfel până în 2019.

ADVERTISEMENT

George Buhnici, criticat pentru afirmațiile sale legate de femeile care fac plajă

George Buhnici a făcut declarații controversate de curând, în timpul unui interviu. Aflându-se pe plajă, vloggerul s-a arătat deranjat de faptul că unele femei au vergeturi și le-a sugerat să meargă la sală.

De altfel, a stârnit revoltă publicului și după ce a afirmat că soția lui arată ”ca o minoră”.

ADVERTISEMENT

”Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine.Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.

Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ț**e și la b**i? Aia vreau să văd la mare!”, a spus Buhnici într-un interviu pentru Xtra Night Show.

George Buhnici este căsătorit cu Lorena Buhnici. Alături de aceasta are două fetițe.

ADVERTISEMENT