Sport

Ce sumă a încasat Laszlo Balint în urma demiterii de la U Craiova: ”Aș fi renunțat la bani doar ca să am continuitate”

Mandatul lui Laszlo Balint pe banca Universității Craiova a fost unul extrem de scurt. A fost demis după victoria din derby-ul Olteniei. Antrenorul a dezvăluit ce sumă a primit drept compensații financiare.
05.09.2022 | 10:26
Ce suma a incasat Laszlo Balint in urma demiterii de la U Craiova As fi renuntat la bani doar ca sa am continuitate
Laszlo Balint a avut un mandat scurt, dar intens pe banca Universității Craiova. A sfârșit prin a fi demis. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Laszlo Balint a primit unul dintre cele mai mari salarii din SuperLigă în momentul în care a fost instalat pe banca Universității Craiova. Nu a rezistat mult. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate a fost demis înaintea returului cu Zorya Luhansk din Conference League.

Laszlo Balint: ”Am avut foarte mult de pierdut din punctul ăsta de vedere”

În vârstă de 43 de ani Laszlo Balint face parte din categoria tehnicienilor din noul val, cu trecere la finanțatorii cu dare de mână din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună perioadă a petrecut-o la UTA Arad, cu care a promovat în SuperLigă, dar nu a reușit să o ducă pe ”Bătrâna Doamnă” în elita campionatului.

Nu a rămas mult timp șomer după despărțirea de gruparea arădeană. Mihai Rotaru l-a instalat pe banca Universității Craiova și tot el l-a și demis după doar șapte meciuri. Deși s-a speculat că ar fi primit o sumă importantă de bani, drept compensații financiare, Balint a dezvăluit că acestea au fost mult mai mici.

ADVERTISEMENT

”Două salarii compensatorii. Să știți că banii nu contează. Aș fi renunțat la acei bani doar ca să am continuitate. Contează, dar până la un punct. Eu nu am fost motivat niciodată de bani.

Nici ca fotbalist, nici ca antrenor eu nu am fost motivat niciodată de bani și în absolut orice discuție pe care am avut-o, chiar și când eram fotbalist, pe mine mă preocupa mai degrabă perspectiva sportivă decât cea financiară.

ADVERTISEMENT

Și să știți că am avut foarte mult de pierdut din punctul ăsta de vedere”, a declarat Laszlo Balint, pentru gsp.ro.

Laszlo Balint a fost pe lista echipei Sheffield Wednesday

Tehnicianul este în acest moment liber de contract, dar numele lui a apărut deja pe lista mai multor cluburi care caută sau au căutat recent soluții pentru băncile tehnice.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni și ”U” Cluj au fost două dintre numele vehiculate. Interesant este că Laszlo Balint este singurul antrenor român care a fost pe lista scurtă a unui club din Anglia.

Sheffield Wednesday l-a monitorizat pe antrenorul brașovean. Deși era pe o listă de doar trei tehnicieni, Balint nu a avut șansa de a antrena în cel mai puternic campionat al lumii.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul: 2,65 este cota pentru ”1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT