Fotbal intern

Ce sumă a oferit Sevilla pentru Ianis Hagi! De ce a refuzat “Regele” banii!

04.12.2018 | 22:59
Ce suma a oferit Sevilla pentru Ianis Hagi De ce a refuzat Regele banii

Ianis Hagi are ofertă de transfer de la FC Sevilla! Informaţia a fost dată publicităţii de spaniolii de la El Desmarque. Echipa de pe locul 2 din La Liga a înaintat o ofertă concretă pentru decarul de la Viitorul. Spaniolii au fost dispuşi să achite 3.000.000 de euro pentru Ianis Hagi, dar tatăl fotbalistului a declinat oferta, scriu spaniolii.

Ianis Hagi este titular în echipa de pe locul 3 din Liga 1 şi la naţionala de tineret, care s-a calificat la turneul final din Italia şi San Marino. Sevilla a considerat că investiţia de 3 milioane într-un asemnea fotbalist este una bună, doar că Gică Hagi nu vrea să se repete episodul Fiorentina. În urmă cu 2 ani, Ianis Hagi semna cu gruparea italiană pentru care a reuşit să joace doar două partidă într-un sezon şi jumătate.

Sevilla a oferit 3.000.000 de euro pentru Ianis Hagi! “Regele” a spus “pas”

Sevilla a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru Ianis, dar Gică Hagi a refuzat. Antrenorul Viitorului nu e convins că fiul său va ajunge să joace destul la FC Sevilla, iar pentru fotbalistul care a marcat 7 goluri până acum în campionat în acest sezon este mai bine să rămână la Viitorul pentru a avea cât mai multe reuşite în Liga 1. Mai mult Ianis Hagi ar putea ajunge un titular şi în echipa naţională a României şi asta l-ar ajuta să fie titular şi la o echipă mare din Europa.

Ianis Hagi a jucat pentru echipa mare a Fiorentinei doar în două partide de Serie A, în 18 luni

Turneul final de tineret Euro 2019 este şi el o bună oportunitate pentru Ianis Hagi să-şi mărească cota în eventualitatea unui transfer la o echipă importantă. Spaniolii scriu că Sevilla nu a renunţat la ofertă şi îl monitorizează în continuare pe fotbalistul român. Este posibil ca un turneu final bun al lui Ianis Hagi la Euro 2019 de tineret să aducă Viitorului o sumă foarte mare de bani. Până acum în acest sezon Ianis Hagi are 7 goluri in 19 meciuri oficiale şi este cel mai bun marcator al Viitorului.

  • 2.000.000 de euro a plătit Gică Hagi ca să-l transfere înapoi de la Fiorentina la Viitorul pe Ianis Hagi
Tags: