Life

Ce sumă de bani au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Ei au câștigat emisiunea

Ce sumă de bani au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea pentru participarea lor la America Express. Ei au câștigat emisiunea.
26.03.2023 | 23:42
Ce suma de bani au primit Catalin Bordea si Nelu Cortea la America Express Ei au castigat emisiunea
Ce sumă de bani au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Ce sumă de bani au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea pentru participarea lor la America Express. Cei doi au reușit să își revendice marele premiu de la emisiune.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea de la America Express au plecat cu buzunarele pline după această experiență. Cei doi au câștigat emisiunea în fața Andreei Bălan și a Andreei Antonescu, și ele ajunse tot în finala emisiunii.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei doi ar luat din prima suma de 30000 de euro, atât cât este marele premiu. Aceștia au mai reușit să câștige patru amulete în timpul emisiunii, iar fiecare dintre acestea valorează 1000 de euro.

Astfel, la premiul pentru marele câștigător de la America Express se adaugă încă 4000 de euro. Desigur, cei doi concurenți au fost plătiți pentru participarea la emisiunea America Express.

ADVERTISEMENT

Nu se știu valorile exacte oferite de Antena 1 celor doi comedianți. Dar ele ar fi cuprinse între 1000 și 1500 de euro pentru fiecare etapă la care au participat Nelu Cortea și Cătălin Bordea, care se adaugă la suma de bani totală obținută.

Finala America Express, cum s-a desfășurat

Cătălin Bordea și Nelu Cortea mărturiseau că nici nu le vine să creadă că au ajuns în marea finală. Sunt foarte mândri de reușita lor.

ADVERTISEMENT

„Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici”, a declarat Nelu Cortea.

„Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, spunea Cătălin Bordea înaintea finalei