Life

Ce sunt, de fapt, ”scamele albe” rămase pe peria de păr după ce te-ai pieptănat. Adevărul te va uimi

Ce reprezintă puful alb care se regăsește pe perie după ce ți-ai descurcat podoaba capilară. Care este, de fapt, realitatea.
04.03.2023 | 17:05
Ce sunt de fapt scamele albe ramase pe peria de par dupa ce teai pieptanat Adevarul te va uimi
Ce reprezintă puful alb care se regăsește pe perie după ce ți-ai descurcat podoaba capilară. Care este, de fapt, realitatea. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce sunt, de fapt, “scamele albe” rămase pe peria de păr după ce te-ai pieptănat. Adevărul te va uimi, o creatoare de conținut de pe TikTok dezvăluind că nu este vorba de mătreață, așa cum a crezut multă lume inițial.

Ce reprezintă puful alb care se regăsește pe perie după ce ți-ai descurcat podoaba capilară. Care este, de fapt, realitatea

Jenn Marsala, o utilizatoare de pe social media, a împărtășit cu oamenii de pretutindeni ce reprezintă puful alb care se regăsește pe perie după ce ți-ai descurcat podoaba capilară. Videoclipul său a strâns peste 3 milioane de vizionări.

ADVERTISEMENT

De asemenea, internauții au apreciat dezvăluirile creatoarei de conținut de pe TikTok care a spus care este, de fapt, realitatea în privința microparticulelor. Este vorba de reziduri care seamănă cu niște ”scame albe”.

Se pare că acest puf este un amestec de celule moarte de piele și sebum, lucru ce i-a uimit pe mulți după ce au văzut filmarea care poartă descrierea „dacă până acum nu știai, acum știi”. Răspunsul tinerei i-a surprins pe mulți.

ADVERTISEMENT

„De fapt, puful alb se formează din acele celule de piele moarte și sebum, la care se adaugă păr vechi și mătuit și chiar reziduuri de la diferitele produse cosmetic pe care le folosești.

Se formează astfel bacterii pe peria de păr și, de fiecare dată când te pieptăni, cantitatea acestora crește. În cazul în care nu știai asta deja, atunci acum sigur ai aflat”, a dezvăluit Jenn Marsala pe TikTok.

ADVERTISEMENT
@jennmarsala Let me know how it worked for you in the comments! #hairbush #deepclean #disgusting #maintenance #cleantok #haircare #scalphealth #deepcleansing #diy #nasty ♬ Bejeweled – Taylor Swift

Ce comentarii au lăsat oamenii pe TikTok

„Am crezut că e doar șampon uscat”, „Eu am crezut că e praf și mizerie în casă sau pe mine”, „De asta îmi curăț eu peria de păr de fiecare dată când o folosesc”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

„Deci asta este”, a completat un alt utilizator de pe TikTok. „Șampon uscat, piele moartă, bacterii, toată mizeria asta”, a mai adăugat Jenn Marsala pe rețeaua de socializare care este foarte utilizată în prezent.

ADVERTISEMENT

„Este adevărat. Peria ta poate colecta celulele moarte ale pielii care se scurg de pe scalp, resturile de la acumularea de produse și de asemenea, firele de păr care s-au rupt, a precizat coafeza Kelly Vowles pentru Mirror.

ADVERTISEMENT
Tags: