Life

Ce surpriză i-a făcut logodnicul Elenei Marin de la Survivor la revenirea în România

Andrei a surprins-o plăcut pe Elena Marin la revenirea în România.
13.07.2021 | 12:46
Ce surpriza ia facut logodnicul Elenei Marin de la Survivor la revenirea in Romania
ADVERTISEMENT

La revenirea în România, Elena Marin a fost așteptată la aeroport de logodnicul ei, Andrei. Acesta a așteptat-o cu un buchet de flori și se vedea că era extrem de emoționat. Când a văzut-o a luat-o în brațe și a sărutat-o. Acasă dansatoarea a avut parte de o altă surpriză.

Elena Marin a crezut până în ultima clipă că va ajunge în marea finală. A fost însă eliminată în semifinalele competiției.

ADVERTISEMENT

Ce surpriză i-a făcut logodnicul Elenei Marin de la Survivor la revenirea în România

Pe parcursul concursului Survivor România 2021, Andrei a fost cel mai mare susținător al  iubitei sale. După mai bine de jumătate de an cei doi îndrăgostiți au putut să se strângă în brațe din nou. Iubitul dansatoarei a declarat în mai multe rânduri că numără secundele până va putea să se reîntâlnească cu Elena.

Acesta a așteptat-o la aeroport. Era vizibil emoționat, iar când a văzut-o a strâns-o în brațe și a sărutat-o. Apoi i-a oferit un buchet de flori.

ADVERTISEMENT

O altă surpriză o aștepta pe Faimoasă și acasă. Logodnicul ei s-a ocupat de fiecare detaliu. Elena Marin a postat un filmuleț în care le-a arătat fanilor ce a găsit acasă. Logodnicul ei a aranjat într-o cameră un colț cu multe buchete de flori și baloane de mai multe feluri.

“Număr secundele, nu mai am răbdare, abia aștept să se termine. Deznodământul nu este cel mai important, ci experiența prin care au trecut toți și nu are pereche. Doar cei ce au fost acolo pot înțelege ce înseamnă cu adevărat Survivor”, spunea Andrei înainte ca Survivor să se încheie.

ADVERTISEMENT

Gestul care l-a emoționat pe logodnicul Elenei Marin

De-a lungul concursului, logodnicul dansatoarei a declarat în mai multe rânduri că a fost impresionat de gesturile făcute de dansatoare pentru el. De altfel el a remarcat și un detaliu emoționant.

” Cel mai frumos semn este că Elena și Alin Sălăjean au fost singurii care nu au renunțat la verighetă. Asta și faptul că mai face uneori o inimioară”, spunea Andrei, la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul emisiunii, logodnicul dansatoarei a fost deranjat de faptul că iubita sa a fost atacată în repetate rânduri. 

“Sunt convins că Elena a îndurat mai mult ca oricare alt concurent, a spus-o chiar și Jador. Pe lângă problemele mari de sănătate, a trebuit să îndure, în permanență, jignirile și șmecheriile de 2 lei.(…)

Într-o vreme în care jignirile devin o normalitate nu pot decât să o felicit pe Elena pentru comportamentul ei, pentru faptul că nu răspunde cu aceeași monedă și nu se pretează la astfel de acțiuni de joasă speță”, a spus Andrei pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: