Life

Ce surpriză i-au făcut Teo Trandafir și Bursucu Elenei Merișoreanu de ziua ei: „Mă faceți să plâng”

Teo Trandafir și Bursucu i-au făcut o surpriză de zile mari cântăreței Elena Merișoreanu, în direct la Kanal D.
05.11.2021 | 15:24
Ce surpriza iau facut Teo Trandafir si Bursucu Elenei Merisoreanu de ziua ei Ma faceti sa plang
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a avut parte de o aniversare atipică, iar Teo Trandafir și Bursucu au pus la cale totul.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară împlinește astăzi 73 de ani, însă se consideră o femeie tânără, mulțumită oamenilor pe care îi are aproape, care o fac să se simtă așa.

ADVERTISEMENT

Folclorista nu a vrut să participe la emisiunea Teo Show, deoarece s-a plâns de durerile la picior, însă Teo și Bursucu au insistat și nu degeaba.

Elena Merișoreanu, așteptată cu flori de Teo Trandafir și Bursucu

La intrarea în platoul de la Kanal D, artista a izbucnit în plâns când a văzut-o pe Teo așteptând-o cu un buchet imens de flori, însă nu asta era principala surpriză.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu nu mai știa cum să-și stăpânească lacrimile de emoții și a mulțumit încontinuu celor doi prezentatori pentru ce au făcut pentru ea de ziua ei.

„Mă faceți să plâng. Ce ați făcut pentru mine mă face să am un nod în gât”, le-a spus Merișoreanu celor doi prezentatori.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus, în spirit de glumă, că nu își mai dorește nimic de ziua ei, nici măcar sănătate.

„Nu îmi mai doresc nici sănătate. Dumnezeu mi-a dat prea multă și nu am știut să o apreciez. Mă simt foarte tânără. Sunt înconjurată de nepoții mei tineri. Familia îmi este aproape. Nu mai am cuvinte”, a spus Elena Merișoreanu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a vorbit și despre un subiect neplăcut, înainte să-și primească surpriza. Interpreta de muzică tradițională a spus că a fost dată moartă de curând, pe o pagină de Facebook, iar familia ei a fost panicată.

Cântăreața, dată drept moartă recent pe internet

Elena a spus că până și sora ei, cu care nu prea vorbește, a sunat-o să o întrebe dacă este vie.

„Eu nu știam nimic. M-au dat moartă. Dar câtă lume m-a sunat… Bărbatul meu a rămas fără vorbă, a zis că am vorbit cu ea acum o oră, când a murit? Prima oară am murit acum 2 ani. Măi, oameni buni, nu mai faceți din astea”, a povestit Elena Merișoreanu.

După ce a istorisit această pățanie, cântăreața a fost întrebată ce ar mânca toată viața ei dacă ar avea voi să aleagă un singur preparat.

elena merișoreanu
Elena Merișoreanu și-a sărbătorit ziua de naștere la televizor. Foto: capturi Kanal D

Surpriză de ziua artistei: mămăligă gătită în direct

Merișoreanu a spus că mămăligă, povestind că atunci când era mică o mânca, țineți-vă bine, împreună cu pâinea!

„Mămăliga e mâncarea mea preferată. Sunt fată de cioban. Când eram mică, eu mâncam mămăliga cu pâine. Vreau să spun, culmea culmilor, nepoata mea avea vreo 6 ani. Pe masă era pâine și aștepta mămăliga că urma să aducă paște. Mânca mămăligă cu pâine cum mâncam eu”, a declarat Merișoreanu.

Ei bine, în timp ce artista vorbea despre mâncarea ei preferată, echipa Teo Show tocmai ce îi pregătea mămăligă la ceaun, clipă în care Elena Merișoreanu a încremenit.

ADVERTISEMENT