Life

Ce surpriză le-a făcut Alex Nedelcu fetelor din ambele echipe de la Survivor România, de 1 Martie

Alex Nedelcu s-a gândit să le facă o surpriză fetelor de la Survivor România, indiferent de echipa din care acestea fac parte. Este vorba despre o tradiție legată de 1 Martie.
01.03.2022 | 20:10
Ce surpriza lea facut Alex Nedelcu fetelor din ambele echipe de la Survivor Romania de 1 Martie
Alex Nedelcu, surpriză pentru fetele de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu a făcut un gest apreciat de telespectatori față de concurentele de la Survivor România. Războinicul s-a gândit la coechipierele sale, dar și la cele care fac parte din tribul Faimoșilor.

Alex Nedelcu, surpriză pentru fetele de la Survivor România cu ocazia Mărțișorului

Întrucât este 1 Martie, acesta și-a amintit de una dintre cele mai frumoase tradiții. Mărțișorul nu a lipsit în Republica Dominicană, asta datorită ingeniozității lui Nede. Concurentul a desfăcut niște funii pe care le aveau în momentul în care și-au construit acoperișul și le-a împletit, transformându-le astfel în mărțișoare.

ADVERTISEMENT

Alex a făcut totul în mare secret, căci a vrut ca fetele cu care face echipă să fie cu adevărat surprinse. Nu le-a uitat nici pe cele trei Faimoase, Elena Chiriac, Natalia Duminică și Laura Giurcanu.

„Dacă tot suntem în Dominicană, pe insulă, la Survivor, fetele se vor simți sigur bine când le voi face o surpriză. Astăzi am împletit niște mărțișoare. Am găsit din funiile cu care am legat acoperișul. Aveau și niște sfori alb cu roșu. Le-am despletit și le-am împletit sub forma unui mărțișor. Vreau să le fac și Faimoaselor. Sunt trei fete și vreau să le dau și lor”, a declarat Nedelcu în show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Interminabilele discuții pe mâncare. Blaze vs. Ionuț Popa

În timp ce el împletea mărțișoare, în echipa sa au pornit din nou discuții de la mâncare. Veșnica problemă a concurenților este felul în care se împarte hrana pe care o câștigă în urma traseelor. De data aceasta, discuțiile au pornit între Blaze și Ionuț Popa.

Războinicii ar fi convenit să păstreze fiecare cartof câștigat pentru a-i găti la comun, lucru care nu i-a convenit lui Blaze. Fostul participant în show-ul Mireasa de la Antena 1 a spus că Ionuț Popa are tendința să decidă de fiecare dată pentru ceilalți, lucru pe care nu îl acceptă.

ADVERTISEMENT

Fetele au intervenit în mica răfuială și le-au spus băieților că ar trebui să nu se mai ia de la nimicuri. Spiritele s-au potolit în cele din urmă.