Life
notix pixel id

Ce surpriză le-a pregătit Mirela Vaida fanilor săi. Prezentatoarea a fost însoțită și de fiica ei

Mirela Vaida le-a dat fanilor săi o veste minunată. S-a implicat într-un nou proiect dedicat sărbătorilor de iarnă. Prezentatoarea a fost însoțită și de fiica sa.
02.12.2021 | 22:50
Ce surpriză le-a pregătit Mirela Vaida fanilor săi. Prezentatoarea a fost însoțită și de fiica ei
Ce surpriză le-a pregătit Mirela Vaida fanilor săi. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida se pregătește așa cum se cuvine pentru sărbătorile de iarnă.

Prezentatoarea și-a anunțat fanii că a început să lucreze la primul său colaj de colinde. Nu singură, ci alături de fiica sa.

Lansarea va avea loc în curând pe canalul său de YouTube.

Ce surpriză le-a pregătit Mirela Vaida fanilor săi. Prezentatoarea a fost însoțită și de fiica ei

Mirela Vaida apare de luni până vineri în emisiunea Acces direct de la Antena 1. Are o carieră frumoasă în televiziune, dar adoră să și cânte. Prezentatoarea a lansat deja câteva melodii, iar acum are o nouă surpriză pentru fanii săi.

Chiar dacă are un program destul de încărcat, și-a făcut timp și a început să înregistreze un colaj de colinde. Și nu a fost singură. A venit la filmări însoțită de fiica ei, Carla. Cele două au filmat și un videoclip pentru ca totul să fie perfect. Amândouă au purtat costume populare.

ADVERTISEMENT

“Buna dimineața, dragii mei! Sunt așa fericită că am reușit anul acesta să pregătesc primul meu colaj de colinde Sunt colinde în premieră, orchestrate tradițional și cântate cu multă bucurie!! Sper să le primiți cu drag în case! Vă îmbrățișez cu dragoste”, a scris prezentatoarea pe contul său de socializare

După ce a postat câteva fotografii și un scurt videoclip, fanii au reacționat imediat. I-au trimis zeci de mesaje.

ADVERTISEMENT

“Sunteți superbe! Felicitări, abia așteptăm să le ascultam!”

“Felicitări iubitele mele moldovencuteeee.”

“Sunteți foarte frumoase felicitări și mult succes în tot ce faceți vă ador și vă urmăresc cu drag vă doresc o zi frumoasă și multa sănătate pupicii”

“Dumnezeu să vă dea multă sănătate și fericire. Abia aștept sa să vă ascult. Mult succes în toate. Sunteți un om minunat. Vă pup și vă îmbrățișez”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

De joi, 2 decembrie, emisiunea Acces Direct și-a schimbat ora de difuzare. Aceasta va începe mai devreme cu 30 de minute, adică la ora 16.00.

Vestea pe care a dat-o Mirela Vaida despre căsnicia ei

Mirela Vaida a făcut un anunț care i-a bucurat pe fanii săi. A fost cerută a doua oară în căsătorie de soțul său în timpul unei vacanțe. Prezentatoarea este căsătorită de 12 ani cu Alexandru Vaida și împreună au trei copii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri