Fotbal intern

Ce suspendare a primit fotbalistul de la ACS Poli care a pariat pe meciurile propriei sale echipe

Autori: Alin Miu, Ionut Neamţu | 23.11.2018 | 08:42
Ce suspendare a primit fotbalistul de la ACS Poli care a pariat pe meciurile propriei sale echipe
Ce suspendare a primit fotbalistul de la ACS Poli care a pariat pe meciurile propriei sale echipe

Cristian Pădurariu a fost filmat în luna octombrie în timp ce paria la o agenție locală pe meciurile propriei sale echipe, ACS Poli Timișoara. FRF s-a autosesizat, iar Comisia de Disciplină a dat recent și verdictul final.

Astfel, Pădurariu a primit o amendă de 5.000 de lei și a fost suspendat timp de trei luni după ce a încălcat regulamentele FRF. Suspendarea sa ar fi putut fi încă și mai drastică dacă acesta nu ar fi recunoscut .

Ce suspendare a primit fotbalistul de la ACS Poli

„Admite sesizarea formulată de Federația Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Pădurariu Cristian Nicu. În temeiul art. 60 ind. 1 al. 2 raportat la art. 60. al. 5 din RD al FRF pârâtul Padurariu Cristian se sanctioneaza cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru 3 luni si o penalitate sportivă în cuantum de 5000 lei.

Executorie în ce privește sancțiunea interzicerii oricărei activități legate de fotbal începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD” – se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

Cristian Pădurariu într-un meci al echipei ACS Poli
Cristian Pădurariu într-un meci al echipei ACS Poli

A jucat și pentru România U21!

În 2017, Pădurariu era convocat de Daniel Isăilă la o acțiune a echipei naționale de tineret. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a prins pe teren în acest sezon și primele sale minute în tricoul primei echipe, intrând în trei meciuri din Liga a 2-a.

Suspendarea însă îi va stagna progresul, Pădurariu fiind nevoit să stea pe tușă în perioada în care liga secundă este activă. Practic, o parte din suspendare și-o va ispăși în acest an, iar restul în 2019, din momentul reluării competiției.

ACS Poli e aproape de colaps. Fără investiții și sponsori, echipa e ultima în clasament, cu o singură victorie în 17 etape și doar cinci puncte adunate. În acest weekend, bănățenii joacă pe terenul celor din Mioveni, care vizează o prezență pe podium la finele acestui sezon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!