Fotbal international

Ce suspendare poate primi Neymar pentru că a lovit un suporter! Când îşi va afla pedeapsa

29.04.2019 | 17:22
Ce suspendare poate primi Neymar pentru ca a lovit un suporter Cand isi va afla pedeapsa

Neymar a lovit un suporter la finalul meciului PSG – Rennes, finala Cupei Franţei, şi ar putea să primească o suspendare drastică. Brazilianul a fost ironizat în timp ce mergea spre tribuna oficială, unde a primit medalia de argint, şi a sărit la bătaie.

Ce suspendare poate primi Neymar pentru că a lovit un suporter. UEFA l-a pedepsit deja

Comisia de Disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal va analiza incidentul petrecut la finalul meciului PSG – Rennes, când Neymar a lovit un suporter. Atacantul de 27 de ani ar putea să primească o suspendare de cinci meciuri, însă jurnaliştii francezi susţin că pedeapsa ar putea să fie una mai mare.

Neymar va afla în această săptămână ce suspendare va primi din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal. Pedeapsa minimă pentru comiterea de violenţe împotriva unui fotbalist, antrenor, arbitru sau spectator este de cinci etape, însă poate fi extinsă cu încă trei meciuri dacă fanul va dovedi că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Brazilianul a primit deja o suspendare de trei meciuri în Liga Campionilor, după ce a contestat în termeni duri arbitrajul de la meciul PSG – Manchester United 1-3.

Ce suspendare poate primi Neymar pentru că a lovit un suporter
Ce suspendare poate primi Neymar pentru că a lovit un suporter

Neymar i-a criticat pe jucătorii mai tineri ai echipei

PSG a fost învinsă de Rennes, la loviturile de departajare, şi a pierdut Cupa Franţei. La finalul meciului, Neymar a avut un discurs dur la adresa colegilor lui mai tineri. Atacantul de 27 de ani a susţinut că aceştia nu dau dovadă de respect în vestiar.

“Trebuie să fim mai uniţi în vestiar, să arătăm că suntem bărbaţi. Văd mulţi jucători tineri care vorbesc în loc să asculte. Uneori, cineva cu experinţă vorbeşte în vestiar şi ei dau imediat replica. Aşa se întâmplă şi cu antrenorul. Nu ar trebui să vedem aşa ceva la o echipă. Noi avem mai multă experienţă, aşa că trebuie să fim respectaţi. Aşa făceam şi eu când eram la începutul carierei”, a declarat Neymar la finalul meciului PSG – Rennes.