Life

Ce talente ascunse are Carmen Șerban. A făcut asta în apartamentul pe care îl vinde

21.03.2021 | 15:32
Ce talente ascunse are Carmen Serban A facut asta in apartamentul pe care il vinde
Ce talente ascunse are Carmen Șerban. A făcut asta în apartamentul pe care îl vinde Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Șerban a dezvăluit ce talente ascunse are. Mai mult, cântăreața le-a pus în aplicare în aparamentul pe care îl vinde.

Carmen Șerban este hotărâtă să se mute la Londra. Artista și-a scos la vânzare apartamentul din Capitală, dorind să-și achiziționeze o casă în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Celebra solistă de muzică de petrecere a prezentat locuința în emisiunea Antena Stars. Ea a menționat că modul în care aceasta arată este operă personală.

Ce talente ascunse are Carmen Șerban. A făcut asta în apartamentul pe care îl vinde

Carmen Șerban a menționat că intenționa să locuiască în apartamentul pe care acum îl vinde, dar pandemia a făcut-o să-și schimbe planurile: „am făcut apartamentul ca pentru mine, am zis că o să locuiesc aici, dar anul trecut, odată cu pandemia, mi-am reorganizat gândurile pentru viitor”.

ADVERTISEMENT

„Și pentru că am primit și rezidență permanentă pentru Anglia, am zis să-l vând pe acesta și să-mi iau în Anglia ceva. Vreau să stau și în Anglia și la București”, a adăugat ea, potrivit SpyNews.

Solista nu a ezitat în a-i face reclamă locuinței, dezvăluid sumele pe care le-a investit: „este 100 de euro rola de tapet. Mobila este făcută la comandă de o firmă care face mobilă pentru un hotel de cinci stele”.

ADVERTISEMENT

„Patronul este și finul meu, i-am botezat băiețelul. Am dat 5.000 de euro, dar dacă o luam din altă parte mă ducea totul la 8.000 – 9.000 de euro. Bucătăria este mobilată cu aparatură de ultimă generație. Mașina de spălat vase este nou-nouță”, a explicat aceasta.

De asemenea, Carmen Șerban a dezvăluit că s-a implicat personal în munca depusă în respectiva casă. Ea a povestit că este pasionată de design interior și are în plan să facă și un curs în acest domeniu. Celebra cântăreață a precizat că dragostea pentru această meserie i se trage din copilărie, tatăl ei fiind constructor.

ADVERTISEMENT

„Tot designul este făcut de mine, eu sunt fată de constructor. Tatăl m eu a fost maistru constructor și eu pun tapet de la 9 ani. Eu cu un meseriaș l-am pus. Chiar vreau să fac un curs de design interior”, a povestit ea, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT