News

Ce țară se laudă că a inventat medicamentul care învinge COVID-19 în 5 zile!

06.02.2021 | 10:30
Ce tara se lauda ca a inventat medicamentul care invinge COVID19 in 5 zile
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce țară se laudă că a inventat medicamentul care învinge COVID-19 în doar 5 zile!  Astfel, Israelul spune că a lucrat de zor pentru a propune o rezolvare pandemiei de coronavirus.

Acum, nu mai puțin de două echipe de medici și cercetători au anunțat descoperirea unui medicament minune în lupta cu SARS- COV-2!

ADVERTISEMENT

Culmea, doctorii spun că testele lor arată că pot fi vindecați, fără doar și poate, chiar și pacienții aflați în stare critică. Specialiștii de la Tel Aviv dau asigurări în acest caz.

Ce țară se laudă că a inventat medicamentul care învinge COVID-19 în 5 zile!

Deocamdată, informațiile sunt păstrate în mare secret, dat fiind interesul uriaș generat de pandemia Covid-19. Tot ceea ce se știe este că au existat deja teste preliminare făcute pe o serie de pacienți.

ADVERTISEMENT

Toți se aflau într-o stare moderată sau gravă. Nu mai puțin de 29 dintre ei s-au vindecat de coronavirus după ce li s-a administrat câte o pastilă pe zi din medicamentul denumit EXO-CD24.

Culmea, însă în mai puțin de o săptămână niciunul nu mai prezenta simptome specifice. Experimentul a avut loc la Spitalul Ichilov, din Tel Aviv.

ADVERTISEMENT

În acest moment, profesorul Nadir Arber a anunțat că rezultatele indică un procent de vindecare de 95%! De remarcat că medicamentul EXO-CD24 este și unul ieftin.

Conform medicului, după doar două zile de tratament, cei 29 de pacienți dădeau semne de vindecare, iar în 3-5 zile, toți au fost externați! A existat și un al 30-lea pacient, dar în cazul acestuia rezultatele au venit abia după o săptămână, fiind nevoie de câteva zile în plus de tratament.

ADVERTISEMENT

Echipa de cercetători din Israel nu a dezvăluit în ce constă acest medicament, însă se știe că specialiștii au solicitat Ministerului Sănătății să permită extinderea studiului pe mai mulți pacienți.

Mai mult de atât, rezultate asemănătoare au obținut și specialiștii de la Centrul Medical Hadassah, din Ierusalim. Unitatea medicală de aici le-a administrat pacienților un medicament numit Allocetra. 21 de pacienți, unii în stare gravă, s-au recuperat în doar șase zile!

Medicamentul Allocetra este creația profesorului Dror Mevorach, directorul Centrului de cercetare pentru reumatologie și medicină internă. Dr. Mevorach a creat acest medicament cu scopul de a ajuta organismul să reziste unui sistem imunitar hiperactiv, care cauzează secreția de citokine

ADVERTISEMENT
Tags: