Life

Ce tarif a avut Alex Velea la începutul carierei. Câți bani a încasat la primele concerte

Alex Velea este cunoscut, apreciat și câștigă sume de mii de euro pentru concerte și evenimente, dar nu același lucru se poate spune despre perioada în care era la începutul carierei sale muzicale și avea un tarif mult mai mic.
16.06.2021 | 22:12
Ce tarif a avut Alex Velea la inceputul carierei Cati bani a incasat la primele concerte
ADVERTISEMENT

Cântărețul a ajuns într-un stadiu foarte important al carierei artistice, unul dintre bunii săi prieteni dezvăluind cum se descurca în trecut, dar și pe sume de bani cânta. Speak a scos la iveală contractele pe care le semnau când nu erau celebri.

Iubitul Antoniei nu-și mai amintește tocmai sumele pe care le încasa în urmă cu ani buni, precizând că la momentul respectiv îl interesa cel mai mult să fie băgat în seamă sau să aibă haine de firmă, nu neapărat banii care îi intrau în buzunar.

ADVERTISEMENT

Așa se face că vedeta cânta în momentul lansării pe numai 2.000 de lei, asta și pentru că nu se gândea la prea mult la muzica ca la o afacere din care ar fi putut să câștige mult mai bine.

Alex Velea, adevărul despre începutul carierei muzicale. Pe ce sumă de bani cânta

„Tu atunci cântai pe 2.000 de lei. Știu eu! Nu eu luam banii? Eu și conduceam, eu luam și banii”, a spus Speak în podcast-ul pe care-l desfășoară pe canalul său de Youtube. „Erai și tour manager, și DJ, și tot…”, a completat Alex Velea.

ADVERTISEMENT

„Dar eram serioși, ne făceam treaba. Ne-am mai luat și țeapă… Dar din ce știu, cum vedeam noi treaba, noi mai mult visam atunci, noi nu știam businessul”, a adăugat Speak, potrivit libertatea.ro.

Alex Velea a ținut să mai adauge că adora energia pe care o transmiteau oamenii pe care-i întâlnea în timpul concertelor din trecut, lucru pe care și-l amintește cu nostalgie. Starea de spirit din perioada aceea era pe primul loc pentru artistul originar din Craiova, nu sumele de bani pentru care performa.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu aveam nicio treabă cu businessul, dar eram fericiți că ni se întâmplă ce ne doream. Adică, ne hrăneam din energia aia. Când vedeam oamenii că urlă, ne simțeam «Mamă, ne iubesc ăștia! Ce tare!»

Exact ce trebuie să simți, de fapt, și ce trebuie să te ghideze. Nu ne interesau banii … ne interesa să avem haine, să fim băgați în seamă, să vorbim și să avem ceva în buzunar, dar nu să strângem. Nu ne interesa asta”, a mai dezvăluit iubitul Antoniei.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, primii pași în industria muzicală. Cu cine a semnat prima colaborare

Alexandru Ionuț Velea, pe numele său complet, a debutat în muzică în anul 2005. Vedeta este unul dintre primii câștigători ai unui concurs de talente de la noi din țară, și anume Star Factory, care a fost difuzat la Prima TV.

Imediat după încheierea emisiunii artistul a semnat o colaborare cu Anna Lesko. Piesa „Nu mai am timp” a apărut mai târziu pe albumul „Pentru tine”, însă avea să cunoască succesul abia cu melodia „Ce ti-aș face (Selecta)”, alături de Anda Adam.

Primul single solo a venit abia în anul 2006, odată cu piesa „Yamasha”, urmând colaborarea cu Connect-R cu piesa „Dragoste la prima vedere”. Atunci a început și pasiunea lui pentru tatuaje.

ADVERTISEMENT