Life

Ce tarife are Florin Salam pentru petreceri. Cât cere la o nuntă sau la un botez

27.08.2020 | 14:30
Ce tarife are Florin Salam pentru petreceri Cat cere la o nunta sau la un botez
Florin Salam cere peste 10.000 de euro la petreceri. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Salam este considerat cel mai important manelist din România, iar prezența lui la evenimente precum nunți, zile de naștere sau botezuri poate fi una destul de costisitoare.

Florin Salam cere între 10 și 20.000 de euro la nuntă

Regele manelelor cum este numit, cel care se duela pentru acest titlu cu alte nume grele precum Adrian Minune sau Nicolae Guță are niște onorarii care diferă de la eveniment la eveniment, iar cei care îi contractează serviciile pot ajunge la o înțelegere cu staff-ul său. Sumele nu sunt bătute, așadar, în cuie.

ADVERTISEMENT

Florin Salam cere undeva între 10.000 și 20.000 de euro pentru o oră de spectacol la o nuntă sau un botez, scrie wowbiz.ro. În această sumă nu sunt incluse, atenție, dedicațiile speciale. Pentru dedicație se plătește pe loc ori separat înainte sau după recital.

Salam nu este singurul artist scump din zona manelelor. La fel de mult cer și Adrian Minune și Vali Vijelie, mai ales dacă evenimentul este unul cu public mare, unde e nevoie de mai mulți instrumentiști și de aparatură mai bună pentru a se putea auzi mai bine.

ADVERTISEMENT

Mircea Nebunu, declarații dure la adresa manelistului

În ultima perioadă, manelistul Florin Stoian a fost implicat în tot felul de scandaluri, fiind amenințat și urmărit de interlopi. Artistul a fost de multe ori obligat să cânte gratis la diferite evenimente, fiind șantajat și terorizat de anumiți indivizi extrem de periculoși.

Unul din conflictele demn de menționat este cel cu Mircea Nebunu. Salam era o vreme filat atât de clanul Duduienilor cât și de cel al lui Mircea Nebunu, care își face veacul prin sectorul 4 al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

„El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii… Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten… E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa…

Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1. (…) Hai mă, Florine, ce naiba, vorbim din povești? Nu-mi cântă cocoșul pe gardul tău, nu-ți cântă cocoșul pe gardul meu, e al doilea live pe care l-ai făcut, referitor la mine. La al treilea, îți dă tata o palmă de te învârte invers”, spunea Mircea Nebunu despre Salam.

ADVERTISEMENT
Tags: