Fotbal international

Ce tatuaj și-a făcut pe gât Luis Suarez, înainte de derby-ul Espanyol – Barcelona!

07.12.2018 | 22:09
Ce tatuaj sia facut pe gat Luis Suarez inainte de derbyul Espanyol  Barcelona
Luis Suarez și gestul prin care uruguaianul sărbătorește marcarea golurilor

Luis Suarez și-a luat prin surprindere fanii. Când toată lumea se întreba dacă va putea juca în derby-ul Espanyol – Barcelona, uruguaianul și-a făcut timp pentru un tatuaj nou. Atacantul catalanilor și-a imprimat pe gât celebrul său gest prin care se bucură la goluri. Cele trei degete desfăcute pe care le sărută sunt acum reprezentate pe gâtul fotbalistului.

Luis Suarez a făcut tatuajul ca semn de prețuire pentru familia sa. Fotbalistul este căsătorit cu Sofia Balbi, pe care o cunoaște de la vârsta de 13 ani. Cei doi s-au căsătorit când actuala doamnă Suarez avea doar 19 ani. Atacantul a “punctat” și în viața de familie, așa că acum are 3 copii. Cel mai mare dintre ei este Delfina, care are 8 ani. Luis Suarez mai are și un băiețel Bejamin, în vârstă de 5 ani, în timp ce ultimul membru al clanului, Lauti, a apărut pe lume în urmă cu o lună și jumătate.

Luis Suarez și-a tatuat pe gât gestul prin care sărbătorește la goluri! Vrea să se bucure și în derby-ul Espanyol – Barcelona

Tatuajul făcut pe gât de Luis Suarez cu gestul prin care se bucură la goluri a fost însoțit de următorul comentariu pe contul fotbalistului de pe o rețea de socializare: “O primă impresie despre noul tatuaj al lui Luis Suarez, făcut cu o zi înainte de meci”. Gestul cu degetele desfăcute reprezintă cei 3 copii pe care îi are fotbalistul până acum. Luis Suarez mai are un tatuaj interesant, el și soția sa au fiecare tatuat câte un leu pe câte un deget, pe post de verighete.

Luis Suarez a fost accidentat în ultima vreme și a pierdut ultimele 3 partide ale Barcelonei. Uruguaianul s-a lovit în derby-ul 1-1 cu Atletico Madrid și apoi nu a mai putut evolua în următoarele partide, în Liga Campionilor cu PSV, în campionat cu Villarreal și în Cupa Spaniei împotriva celor de la Cultural Leonesa. Barcelona a câștigat toate aceste 3 partide, dar are nevoie de uruguaian în derby-ul orașului pe Cornella el Prat, cu Espanyol.

Tatuajul lui Luis Suarez și al soției sale, Sofia Balbi
  • 9 goluri a marcat Luis Suarez pentru FC Barcelona în acest sezon în La Liga