Life

Ce tatuaje are Daniel Pavel pe brațul stâng. Desenele observate de telespectatorii Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, are două tatuaje interesante pe brațul stâng, pe care fanii show-ului de la PRO TV le-au remarcat de ceva vreme. Ce semnifică ele?
28.03.2022 | 23:14
Ce tatuaje are Daniel Pavel pe bratul stang Desenele observate de telespectatorii Survivor Romania
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel este unul din prezentatorii de succes din România, datorită show-ului Survivor România pe care îl prezintă la PRO TV. Odată ce a devenit o figură vizibilă, telespectatorii au vrut să știe cât mai multe lucruri despre celebrul realizator tv.

Daniel Pavel de la Survivor România are două tatuaje pe brațul stâng

De-a lungul timpului au apărut tot felul de informații despre el, inclusiv legate de viața sentimentală. Un alt lucru care a atras atenția fanilor Survivor îl reprezintă două tatuaje pe care Pavel le are pe mână.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ele, cel mai vizibil atunci când poartă tricouri, are inscripționat literele LVPVS. Nu este foarte clar ce semnifică acest mesaj. Unii fani cred că este vorba despre titlul unuia dintre albumele trupei rock Professor Black. Deasupra textului are tatuat și un leu, iar pe lângă aceste elemente pot fi observate și niște săbii.

Un alt desen care a sărit în ochii telespectatorilor, tot pe brațul stâng, este o cruce stilizată pe care acesta o are gravată pe piele în interior. Simbolul crucii este cunoscut în creștinism drept simbol al biruinței sau al ispășirii.

ADVERTISEMENT

Nu doar tatuajele lui Pavel au stârnit interesul fanilor săi, ci și viața sa privată. Prezentatorul s-a despărțit nu de mult de iubita lui Marina, care este stabilită în Austria.

De ceva vreme, acesta s-ar vedea cu o altă tânără la fel de frumoasă. E adevărat, nu a confirmat până acum idila sa.

ADVERTISEMENT
Unul dintre tatuajele lui Daniel Pavel reprezintă un leu și literele LVPVS. Foto: Instagram

Prezentatorul de la PRO TV are un fiu și o nouă iubită

Noua parteneră de viață al lui Pavel ar fi Ana Maria Pop. Despre ea s-a aflat că frecventează sala de fitness a fratelui prezentatorului, Liviu Alexandru Pavel. Ana Maria îi dă deseori inimioare pe Instagram, ceea ce pentru cârcotași ar fi mai mult decât o dovadă că ea este aleasa inimii lui Pavel.

Prezentatorul are tatuată și o cruce. Foto: Instagram

 

Un lucru surprinzător care s-a aflat despre Daniel Pavel este că are un copil în vârstă de 17 ani, care urmează studiile în Austria. „Cred că băiatul meu este un rebel autentic, în ceea ce privește esența revoltei să spunem care nu ține de o vârstă.

ADVERTISEMENT

Este foarte introspect și atent cu ce-l înconjoară. E foarte curios cu informațiile pe care lumea vie, planeta, societatea, fie că e acasă în România sau acasă în Austria, le oferă”, a spus prezentatorul Survivor România despre fiul său, Antoniu, în podcastul lui Măruță.

ADVERTISEMENT