Life

Ce taxă impresionantă plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor. Cum a apărut îmbrăcată fiica fostului președinte în prima zi de școală

Ce taxă impresionantă plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor. Este vorba despre o sumă de ordinul zecilor de mii de euro! Iată cum s-a îmbrăcat aceasta în prima zi de școală.
05.09.2022 | 16:55
Ce taxa impresionanta plateste Elena Basescu pentru scoala copiilor Cum a aparut imbracata fiica fostului presedinte in prima zi de scoala
Ce taxă impresionantă plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor. Așa s-a îmbrăcat în prima zi de școală Foto Colaj Fanatik - capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a trecut prin mari emoții luni, deoarece copiii ei au început școala, respectivă grădinița! Iată cum s-a îmbrăcat fiica fostului președinte, dar și cât plătește pentru educația celor trei copii ai ei.

Ce taxă impresionantă plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor săi. Cum s-a îmbrăcat în prima zi de școală

Elena Băsescu are trei copii, pe Sofia și Traian jr., care merg deja la școală, și pe Anastasia, mezina familiei, care merge la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Pentru că vrea ce este mai bun pentru copiii ei, Elena Băsescu nu se uită la bani atunci când vine vorba de educație. Aceasta plătește sume impresionante pentru ca copiii ei să meargă la o școală privată celebră din Capitală, acolo unde se duc copiii mai multor vedete de la noi din țară.

Sofia Anais are 9 ani, iar Traian jr. a început acum școala. „Mamă mândră! Prima zi de școală”, a scris fiica lui Băsescu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pentru școala celor doi copii mari, Elena Băsescu plătește o taxă anuală peste 10.000 de euro. Suma poate fi plătită lunar, în rate de câte 870 de euro, sau toată odată, ajungând la 10.440 de euro.

Costurile nu se opresc aici, pentru că se mai plătesc 150 de euro drept taxă de testare în vederea admiterii și o taxă de înscriere de 650 de euro.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a adoptat o ținută sobră pentru prima zi de școală. A purtat o rochiță neagră mulată, asortată cu pantofi negri.

Cât plătește, de fapt, Elena Băsescu pentru școala copiilor

Toate aceste costuri sunt duble pentru Elena Băsescu, care are doi copii ce merg la școală. Suma impresionantă la care ajunge fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu este de 22.480 de euro pe an pentru școlarizarea celor 2 copii mari.

ADVERTISEMENT

„Taxă de testare, în vederea admiterii, este în valoare de 150 de euro. Pentru înscriere se percepe o taxă de 650 de euro.

Taxa anuală de școlarizare este în valoare de 870 de euro (plătibili lunar) sau de 10.440 de euro (plătibili anual). Costul include două mese principale (mic dejun și prânz) și două gustări, toate activitățile extracurriculare (cluburi), pregătire remedială și pentru performanță”, se arată pe site-ul școlii private din Capitală.

Taxele de la grădiniță, acolo unde se află Anastasia, sunt și ele mari. Astfel, Elena Băsescu plătește peste 8.000 de euro pe an și o taxă de înscriere de 650 de euro.

În total, Elena Băsescu dă peste 30.000 de euro pe an pentru educația celor 3 copii ai săi.

„Taxa de înscriere este de 650 de euro. Taxa anuală de școlarizare este de 705 de euro (pe lună) sau de 8.460 de euro (pe an).

Aceasta acoperă două mese principale (mic dejun și prânz), două gustări, toate activitățile din program și activitățile extrașcolare”, se mai arată pe site.

ADVERTISEMENT