News

Ce țeapă și-au luat mai multe turiste în vacanță în Italia, după ce și-au rezervat o vilă prin Booking. “Suntem blocate”

Mai multe turiste din SUA venite să petreacă o vacanță de neuitat în Italia și-au luat o țeapă de proporții după ce și-au rezervat o vilă prin Booking. Ce au pățit.
28.05.2023 | 17:13
Ce teapa siau luat mai multe turiste in vacanta in Italia dupa ce siau rezervat o vila prin Booking Suntem blocate
Ce țeapă și-au luat mai multe turiste în vacanță în Italia, după ce și-au rezervat o vilă prin Booking. Sursa foto: capturi Tik Tok
ADVERTISEMENT

Venite tocmai din SUA să petreacă o vacanță de vis în Italia, mai multe turiste și-au luat o țeapă de proporții, după ce și-au rezervat o vilă prin Booking. Ce au pățit în momentul în care au ajuns la destinație.

Țeaptă luată de mai multe turiste ajunse în vacanță, în Italia, după ce și-au rezervat o vilă prin Booking

Alix Earle, un influencer de peste ocean cu peste 5 milioane de urmăritori pe Tik Tok, a venit recent în Europa, alături de încă 10 prietene. Fetele aveau, teoretic, rezervată o vilă din Italia. La fața locului, tinerele aveau să descopere ceva ce le-a șocat.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe platforma de social-media amintită, frumoasa influenceriță a susținut că ea și prietenele sale au rămas ”blocate” în Italia. Asta pentru că vila pe care au rezervat-o s-a dovedit a fi o ”înșelătorie”.

Suntem blocate în Italia. Casa în care trebuia să ne cazăm nu există”, le-a spus Earle fanilor săi, luni, înainte de a adăuga: ”Serviciul nostru auto a fost anulat. E miezul nopții. Practic nu știm unde să mergem. 11 fete blocate în Positano”.

ADVERTISEMENT

În descrierea videoclipului, care a fost vizionat de atunci de peste 4,7 milioane de ori, Earle a întrebat: ”Ce facem acum?!?!” Fata a revenit cu o postare în care a dezvăluit că ea și prietenele ei au ”găsit un loc unde să stea noaptea” după ce au aflat că ”vila lor pitorească din Italia” nu exista, notează Independent.

Nu avem unde să stăm pentru tot restul călătoriei, așa că am fost puțin stresate. Dar ne-am îmbrățișat în pătuțul nostru”, a încheiat Earle, un nou videoclip postat pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestei situații ingrate, Alix spune că se va mulțumi cu o serie de fotografii pentru profilul de Instagram. ”Cine știe unde vom ajunge mai târziu? Între timp, o să mă bronzez și o să fac niște poze drăguțe pe Instagram”, le-a mai spus Earle urmăritorilor ei.

Fata din SUA a mulțumit ironic celor de la Booking.com

În legenda unui alt clip, influencerița a mulțumit ironic celor de la Booking.com pentru situație. ”Practic, vila noastră nu a existat și serviciul nostru auto a fost anulat”. Grupul de turiste a întâmpinat o altă problemă după ce a ieșit din aeroport fără să-și primească bagajele.

ADVERTISEMENT

În urma acestui caz a venit și o reacție a celor de la Booking.com. Aceștia au scris, pe contul oficial Tik Tok: ”Bună Alix, ne pare rău să auzim despre experiența ta. Te rugăm să ne contactezi prin Twitter, Facebook sau Instagram, pentru ca echipa noastră de asistență să poată analiza acest lucru.”

ADVERTISEMENT
Tags: