Sporturi

Ce televiziune din România va transmite tenisul de elită masculin! Unde îi vedem pe Federer, Nadal și Djokovic

26.07.2019 | 13:55
Ce televiziune din Romania va transmite tenisul de elita masculin Unde ii vedem pe Federer Nadal si Djokovic
tenis pe look sport şi look plus. Îi veți putea vedea de acum înainte pe marii campioni, gen Roger Federer și pe canalele Look

Iubitorii sportului alb pot fi fericiți. Încă o televiziune din România se alătură deja celor de la Digi Sport și Telekom Sport în transmiterea partidelor de tenis. Clever Media Network, compania care deține cele două posturi, Look Sport și Look Plus, a anunțat că a achiziționat drepturile de difuzare ale partidelor din turneele masculin de categoria 250, 500 și 1000, ultimele fiind puternicele turnee Masters, dotate cu premii substanțiale, de peste un milion de dolari.

Turneele de tenis masculin pe canelele Look

Primele transmisiuni vor avea loc chiar sâmbătă, 27 iulie, de la semifinalele turneelor ATP Hamburg și Gstaad. Nu vor lipsi din program cele mai tari turnee masculine ale anului, Indian Wells, Cicinnati, Roma, Miami, însă, așa cum se întâmplă și la Digi Sport și Telekom Sport nu vor putea fi transmise cele patru turnee de Grand Slam, pentru care drept de difuzare în România, în exclusivitate, are numai canalul Eurosport.

Astfel că nume sonore ale tenisului masculin, precum Roger Federer, Novak Djokovic, Rafael Nadal, sau din următoarea linie, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas, David Goffin, Roberto Bautsita Agut vor fi în direct pe canalele Look Sport și Look Plus, tenisul fiind unul dintre sporturile cu audiență foarte mare în România, asta, ce e drept, și datorită campioanei noastre, Simona Halep.

tenis pe look sport şi look plus. Și regele zgurii, Rafael Nadal, va fi pe canalele Look

Turneele feminine sunt ale Digi Sport

În schimb turneele feminine sunt difuzate în continuare de televiziunea Digi Sport, care chiar în această săptămână a transmis integral cele două turnee WTA de la Jurmala, în Letonia și la Palermo, unde am avut și participare românească. Digi Sport transmite, în paralel și turneele masculine, în timp ce Telekom Sport, la fel cum vor proceda canelele Look, numai întreceri masculine.

Deci recapitulând, iubitorii tenisului din România vor putea urmări turneele masculine pe trei canale diferite: Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport și Look Plus, competițiile feminine pe Digi Sport iar crema cremelor, adică turneele de Grand Slam, pe Eurosport. Meciurile de pe Look vor fi comentate de Adrian Szabo, fost jucător de tenis și Ovidiu Blag, jurnalist.