Life

Ce ținută superbă a purtat Roxana Vancea la botezul fiului său, Zian. I-a impresionat pe toți cunoscuții

Roxana Vancea l-a creștinat pe fiul său și al lui Dragoș Paiu. Fosta concurentă a emisiunii Mămici de pitici, cu lipici a purtat o rochie care a atras toate privirile.
21.05.2022 | 17:05
Ce tinuta superba a purtat Roxana Vancea la botezul fiului sau Zian Ia impresionat pe toti cunoscutii
Roxana Vancea și-a botezat fiul. Cum a apărut frumoasa brunetă la Biserică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bruneta a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 31 de ani, în data de 16 noiembrie 2021, iar acum l-a botezat pe cel mic, Zian. Vedeta și persoanele apropiate au intrat în Biserică într-o zi de mare sărbătoare.

Roxana Vancea și-a botezat fiul. Cum a apărut frumoasa brunetă la Biserică

Roxana Vancea a ales data de 21 mai, când sunt sărbătoriți Sfinții Constantin și Elena, asta pentru că are o semnificație aparte pentru ea. Mai exact, tatăl fostei iubite al lui Mihai Bendeac își serbează onomastica în această zi.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Mămici de pitici, cu lipici a organizat un eveniment restrâns, așa cum s-a întâmplat și cu cununia civilă cu partenerul de viață, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi parteneri de viață au devenit părinți la finalul anului trecut, iar acum au marcat botezul fiului lor, Zian. Bruneta a ținut totul secret, dar iată că evenimentul a ieșit la iveală, fiind extrem de emoționată, la fel și soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Suntem emoționați acum. (….) A dormit, da. Este totul bine”, a declarat Dragoș Paiu, partenerul Roxanei Vancea pentru spynews.ro.

Roxana Vancea, la botezul lui Zian
Roxana Vancea, la botezul lui Zian. Sursa foto: spynews.ro. Colaj: Fanatik

Roxana Vancea, ținută inedită la botezul lui Zian

Roxana Vancea a apărut la Biserică într-o ținută superbă, care i-a impresionat pe toți cunoscuții. Frumoasa brunetă a ales o rochie de un alb imaculat, care i-a pus în vedere formele de invidiat, chiar și după naștere.

ADVERTISEMENT

Vedeta a îmbrăcat o rochie simplă, dar în același timp elegantă și rafinată. Scurtă, din tulle și cu umerii dezgoliți, fosta vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani a impresionat cu apariția sa. Decolteul nu a fost trecut cu vederea.

Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto nude, în timp ce machiajul a fost unul în nuanțe naturale, scoțându-i în evidență trăsăturile frumoase. Look-ul este unul cu care ne-a obișnuit și în trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: