Life

Ce tip de personalitate ai în funcţie de linia inimii din palmă. Detaliul pe care trebuie să-l bagi în seamă

Ce spune linia inimii din palmă despre tine. Există un detaliu pe care trebuie să-l bagi în seamă neapărat. Sunt patru tipuri de linii, tu în care te încadrezi?
12.11.2022 | 13:30
Ce tip de personalitate ai in functie de linia inimii din palma Detaliul pe care trebuie sal bagi in seama
Ce tip de personalitate ai. Totul este în funcţie de linia inimii din palmă. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

De când lumea și pământul oamenii au vrut să știe ce le rezervă viitorul. Și tot cam de pe atunci au apărut oamenii care s-au lăudat că știu să citească în diferite semne și să anticipeze anumite evenimente. Unii dintre ei spun că înțeleg totul numai dacă privesc o palmă și că acolo sunt toate detaliile.

Ce fel de om ești în funcție de linia inimii din palma ta

Cert este că linia inimii este prima dintre liniile majore. Aceasta, potrivit celor care știu să citească astfel de semne, ar reprezenta problemele legate de sănătatea inimii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, linia inimii oferă informaţii și despre stabilitatea emoţională, viaţa sentimentală sau starea de spirit. Ca să afli totul despre tine este nevoie să îți analizezi palma dominantă.

Linia inimii este poziţionată sub degetul mijlociu sau degetul inelar. În mod normal, aceasta se întinde spre marginea palmei și ajunge până aproape de sub degetul mic.

ADVERTISEMENT

Se știe că există patru tipuri diferite de linii ale inimii, la fel ca în desenul de dedesubt, acestea fiind botezate A,B,C și D

palme

Linia inimii de tip A

Dacă intri la acest caz, atunci probabil că ai văzut deja că linia inimii porneşte de sub degetul mijlociu. Drept pentru care tu ești o persoană cu aptitudinile necesare pentru a lua decizii înţelepte.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii spun despre tine că ai calităţi de lider, eşti ambiţios şi inteligent. Ești însă și introvertit și sensibil și nu îi lași pe cei din jur să-ţi cunoască adevărata faţă.

Linia inimii de tip B

Ei bine, în acest caz, linia inimii începe de la jumătatea degetului mijlociu şi se duce până spre degetul mic. Ești genul de persoană care analizează de două ori situaţia. Și abia apoi reușește să tragă o conluzie.

ADVERTISEMENT

Ești foarte atent la detalii, dar și la oamenii din jurul tău. Destul de precaut, mereu în gardă, dar mai toți par să aibă încredere în tine.

Linia inimii de tip C

Cine este acest tip de persoană are o linie a inimii care porneşte de sub degetul arătător. Lucrul acesta indică faptul că îţi place viaţa pe care o ai.

Reușești într-un fel sau altul să te bucuri de tot ce ți se întâmplă, eşti fericit, dar nu trebuie să exagerezi. Rămâi cu picioarele pe pământ, e cel mai bine pentru toți.

Linia inimii de tip D

Atunci când linia inimii este poziţionată între degetul mare şi degetul arătător înseamnă că te încadrezi la a ptra categorie, litera D.

Eşti o  persoană sufletistă, mereu gata să dea o mână de ajutor celor neajutoraţi. Deși mulți pun la îndoială acest lucru, dai dovadă și de foarte multă răbdare şi faci concesii pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

ADVERTISEMENT