Life

Ce tragedie s-a petrecut în viața lui Iulian Juncănaru, fostul concurent de la Chefi la Cuțite, găsit mort în propria casă. Posibilă cauză a morţii pentru stomatologul vedetelor

Noi amănunte ies la iveală despre posibila cauză a morţii lui Iulian Juncănaru, fostul concurent de la Chefi la Cuțite. Tragedia care l-a marcat pe stomatologul vedetelor.
03.12.2022 | 17:25
Ce tragedie sa petrecut in viata lui Iulian Juncanaru fostul concurent de la Chefi la Cutite gasit mort in propria casa Posibila cauza a mortii pentru stomatologul vedetelor
Iulian Juncănaru, fostul concurent de la Chefi la Cuțite, găsit mort în propria casă. Sursa foto: chefi la cuțite/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

A devenit cunoscut după ce în anul 2020 îi impresiona pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu preparatul său, dar și cu povestea de viață. După ce a fost găsit decedat în propria locuiță, noi amănunte ies la iveală despre viața lui Iulian Juncănaru, stomatologul vedetelor.

Tragedie care l-a marcat pe Iulian Juncănaru, fostul concurent de la Chefi la Cuțite. Posibila cauză a morţii

Fostul concurent de la Chefi la Cuțite, Iulian Juncănaru, medic la bază, recunoscut mai exact ca stomatologul vedetelor a trecut prin clipe greu de imaginat. Cel care i-a dat viață era salvator într-o mină din nordul Moldovei. Tragicul accident prin care tatăl lui s-a stins din viață l-a marcat. De atunci mereu vizualiza momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

ADVERTISEMENT

Deși, a ajuns cineva, nicio secundă nu i-a fost ușor să răzbată, asta pentru că nu a fost susținut financiar de familie așa cum mulți au parte. Chiar el a povestit că a muncit din greu pentru a deveni cadru medical, fiind nevoit să strângă de unul singur bani pentru facultate.

Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

ADVERTISEMENT

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, dezvăluia Iulian Juncănaru în 2020, conform a1.ro.

Posibilele cauze ale decesului

La numai 39 de ani, Iulian Juncănaru, fost concurent al sezonului 8 Chefi la cuțite, a fost găsit decedat în propria locuință. Tragicul anunțat vestea care a cutremurat showbiz-ul a fost făcut chiar de colegii de la clinica unde el lucra ca stomatolog.

ADVERTISEMENT

Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie.

ADVERTISEMENT

Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor. Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis colegii de la clinica unde lucra medicul.

Conform primelor investigații, Iulian Juncănaru a fost găsit fără viață, probabil după un stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT