Sport

Ce tragedie! Un jucător de hochei a murit după ce a fost lovit de un puc în cap

16.03.2021 | 22:17
Ce tragedie Un jucator de hochei a murit dupa ce a fost lovit de un puc in cap
Un jucător de hochei a murit după ce a fost lovit de un puc în cap. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

Timur Fizutdinov, un jucător de hochei în vârstă de doar 19 ani, a murit pe gheață după ce a fost lovit de un puc în cap.

Tragedia s-a petrecut vineri, 12 martie, în timpul meciului dintre Dynamo St. Petersburg și Loko Yaroslavl din campionatul Rusiei de juniori.

ADVERTISEMENT

Medicii au intervenit rapid și prompt, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului jucător de hochei.

Un jucător de hochei din Rusia a murit după ce a fost lovigt în cap de un puc

Timur Fizutdinov, un jucător de hochei în vârstă de doar 19 ani, a murit după ce a fost lovit de un puc în cap, acesta prăbușindu-se imediat pe gheață.

ADVERTISEMENT

A fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva, iar decesul a fost anunțat de Dynamo St. Petersburg, clubul la care era legitimat.

„Timur Faizutdinov, fundașul lui Dynamo Saint Petersburg, a murit tragic la vârsta de 19 ani. El a fost rănit fatal în timpul unui meci MHL împotriva lui Loko din Yaroslavl, pe 12 martie. SKA Hockey Club transmite cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Timur”, a fost mesajul clubului.

ADVERTISEMENT

 A fost numit căpitanul echipei

Timur Faizutdinov fusese numit căpitanul echipei chiar la începutul sezonului, iar în memoria sa, clubul va ține un minut de reculegere la următoarele meciuri.

Mai mult decât atât, toate echipele din campionat vor ține câte un minut de reculegere, la începuturile următoarelor meciuri din luna martie, în memoria tânărului.

ADVERTISEMENT

Timur Faizutdinov juca pe postul de fundaș al formației din Sank Petersburg și era considerat unul dintre viitoarele mari talente ale clubului.

  • 19 ani era vârsta lui Timur Faizutdinov
ADVERTISEMENT
Tags: