Ce transfer! Barca a lăsat-o pe Real Madrid fără un campion european

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
22/07/2016, 11:12
Ce transfer! Barca a lăsat-o pe Real Madrid fără un campion european

După ce a stat o perioadă în expectativă pe piaţa transferurilor, FC Barcelona a dat o super lovitură pe piaţa tranferurilor. Catalanii au reuşit să oficializeze transferul lui Andre Gomez, fotbalist pe care Real Madrid credea că îl are deja antamat.

FC Barcelona a plătit 35 de milioane de euro, la care ar urma să se adauge alte 20 de milioane de euro, în funcţie de performanţe, iar Andre Gomez a semnat un contract pe cinci sezoane. Dorinţa jucătorului a fost decisivă în efectuarea transferului. Chelsea oferise în urmă cu doar cîteva zile 53 de milioane de euro, respinsă de Valencia. Se părea, în acel moment, că Real Madrid este în pole-position pentru transfer. Juventus şi Manchester United au fost şi ele interesate, dar în cele din urmă au pierdut cursa pentru lusitan, deşi ar fi fost gata să facă oferte cel puţin la acelaşi nivel cu a Barcelonei.

Andre Gomez a jucat 41 de meciuri pentru Valencia în sezonul trecut, în care a marcat patru goluri şi a dat şi şapte pase decisive. A jucat şi în cinci dintre meciurile Portugaliei de la Euro 2016, competiţie pe care lusitanii au cîştigat-o.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×