Life

Ce transformare! Oana Radu și-a schimbat look-ul și arată demențial – Foto

13.07.2020 | 09:46
Ce transformare Oana Radu sia schimbat lookul si arata demential  Foto
ADVERTISEMENT

Oana Radu a avut parte de o serie de transformări în ultimii ani. După ce a slăbit, vedeta a încercat mai multe schimbări de look, menite să o facă din ce în ce mai frumoasă.

Make-up artiștii au transformat-o, recent, pe artistă. Vedeta și-a schimbat culoarea părului și a optat pentru farduri mai puțin stridente.

ADVERTISEMENT

Cântăreața arată complet diferit, iar schimbarea de look o avantajează.

Oana Radu, schimbare de look

Artista a optat pentru o culoare naturală la păr, o formă diferită în ceea ce privește sprâncenele și un machiaj care îi scoate în evidență buzele, dar și ochii. Cu toate că nu a optat pentru culori tari, Oana Radu arată foarte bine în imaginile postate pe rețeaua de socializare Instagram.

După o perioadă lungă de timp în care s-a confruntat cu probleme emoționale, Oana Radu pare să fie din ce în ce mai fericită și apare pe internet în diferite ținute, dar și numeroase schimbări de look.

ADVERTISEMENT

Concurenta Bravo, ai Stil! Celebrities a adoptat perucile în outfit-urile sale și în fiecare zi apare cu o altă culoare. Oana este avantajată cel mai mult de culoarea părului natural, cu un machiaj simplu, așa cum apare în ultima postare de pe internet.

View this post on Instagram

? Make-up by @iulia.flamand

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

Se pregătește de nuntă

Oana Radu a trecut printr-o dramă, după ce fostul iubit, Alin Mihai Suflea, a fost incendiat în scara blocului, iar din cauza rănilor suferite a murit la spital, după o lungă suferință. La câteva luni distanță, artista s-a cuplat cu antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu, care urmează să-i devină soț. Mai multe persoane au judecat-o pentru că și-a refăcut viața atât de rapid, însă cântăreața a specificat că ea și fostul iubit nu mai formau un cuplu de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul”, „ A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu, mi-au trebuit 2 ani să-mi fac altă relație, iar de uitat nu am cum să-l uit”, „ Păi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău, acum sunteți?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Ea a explicat la Teo Show cum a ajuns într-o relație atât de repede și de ce a luat decizia să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat, prea bine organizat.

Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult și eu pe el. Mă rugam și spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!”, a spus vedeta, la Teo Show, de la Kanal D.

A concurat la Bravo ai Stil, Celebrities

Anul acesta, Oana Radu și-a făcut debutul într-o emisiune de modă, concurând cu mai multe vedete din showbiz. Din păcate, emisiunea a fost suspendată din cauza COVID 19.

Ediția Bravo ai Stil, Celebrities a fost suspendată din cauza epidemiei coronavirus. Astfel, la începutul lunii aprilie, prezentatoarea emisiunii Ilinca Vandici a făcut anunțul despre pauza pe care o ia show-ul. „ Toată echipa «Bravo, ai stil! Celebrities» rămâne acasă până când timpul își va relua cursul obișnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!”, a spus gazda emisiunii, în luna aprilie.

În trecut, Oana Radu a prezentat și emisiunea Star Shef, de la Antena Stars. Fosta concurentă de la Vocea României a reușit, în 2014, să slăbească de la 121 kg la 57 de kilgroame. Apoi, ea s-a îngrășat din nou și a ajuns la 104 kilograme. Iubitul ei, Cătălin, a ajutat-o să slăbească din nou. Astfel, în 50 de zile, Oana Radu a slăbit 30 de kilograme cu dieta și sport.

ADVERTISEMENT