Nicio categorie

Ce i-a transmis Dinu Patriciu soţiei sale, înainte să moară!

Au avut o căsnicie de aproape două decenii, însă în ultimi ani s-au comportat ca doi străini. Dana şi Dinu Patriciu s-au dat în judecată, s-au bătut pe avere şi şi-au aruncat cuvinte...
Autor: Ionuţ Cataramă | 20.08.2014 | 09:04
Ce i-a transmis Dinu Patriciu soţiei sale, înainte să moară!

Au avut o căsnicie de aproape două decenii, însă în ultimi ani s-au comportat ca doi străini. Dana şi Dinu Patriciu s-au dat în judecată, s-au bătut pe avere şi şi-au aruncat cuvinte grele. Însă, când a realizat că i se apropie sfârşitul, fostul miliardar i-a transmis soţiei un mesaj tulburător.

Luni la rând, Dan Costache Patriciu, cunoscut sub numele de Dinu Patriciu, a zăcut pe un pat de spital, în clinica londoneză Royal Free Hospital. Alături de el au fost fiicele din prima căsnicie, Ana şi Maria, fratele lui, Şerban Patriciu, precum şi amanta chinezoaică a magnatului, Melanie Anne Chen, pentru care fostul boss Rompetrol şi-a distrus mariajul cu Dana Patriciu. Surse din anturajul familiei Patriciu au dezvăluit pentru Spynews că, în pofida tuturor scandalurilor pe care le-a avut cu Dana, când a conştientizat că nu mai are mult de trăit, fostul miliardar le-a spus celor de la căpătâi că vrea să o ierte. “Nu pot să fiu supărat pe ea. Voi încerca să am grijă de Dana, ca să demonstrez că nu am nimic cu ea, că nu îi port duşmănie”,ar fi spus, cu voce stinsă, Dinu Patriciu.

Monica Patriciu, alături de Dinu şi Şerban

Mama afaceristului este devastată

Ieri, la scurt timp după ce a primit vestea că fiul ei a trecut în lumea celor drepţi, Monica Patriciu era devastată. “Azi dimineaţă am aflat. L-am sunat duminică şi nu mi-a mai răspuns. S-a prăpădit în spital. Fetele şi Şerban (fratele lui Dinu Patriciu – n.r.) sunt acolo cu el. Nu va fi adus în ţară. Înmormântarea va avea loc acolo, la Londra, într-un cerc foarte restrâns”, a spus, plângând, Monica Patriciu, pentru Spynews.ro.

Dinu Patriciu şi Melanie Chen, la Londra (foto:  www.enational.ro)

S-a războit cu Dana pentru avere

Omul de afaceri s-a luptat mai bine de un an cu soţia sa, Dana, pentru averea estimată la 2,3 miliarde de euro, după ce aceasta a cerut partajul. După declanşarea procesului de divorţ, Dana l-a trimis pe Dinu Patriciu la psihiatru, pentru a dovedi că nu are discernământ şi că Melanie Chen, amanta, îl manipulează. Omul de afaceri a spus că soţia lui a ales scandalul public pentru a-i face rău, iar pe de altă parte Dana Patriciu a spus că a decis să pună capăt mariajului pentru că se simţea umilită.

Sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!