Fotbal intern

Ce trebuia să facă Alexa dacă ajungea la FCSB! Becali: ”Măi, tată, are părul lung, ce e aia?”

09.02.2019 | 11:11
Ce trebuia sa faca Alexa daca ajungea la FCSB Becali Mai tata are parul lung ce e aia

Anamaria Prodan a povestit un moment amuzant din negocierile desfășurate pentru instalarea lui Dan Alexa pe banca tehnică a FCSB-ului. Astfel, dacă ajungea antrenor al roș albaștrilor, Alexa trebuia să facă mai multe schimbări pentru a-l bucura pe patron. Una dintre ele se referea și la tunsoare. Latifundiarul din Pipera i-a zis agentului că nu este prea încântat de faptul că tehnicianul are părul lung. „Măi, tată, e băiat și are părul lung. Ce e aia?” a chestionat-o Becali pe Anamaria Prodan care i-a transmis omului cu banii de la FCSB că și Isus Hristos avea părul la fel.

Anamaria Prodan a lămurit și misterul conflictului Dan Alexa – Mihai Stoica. Impresarul a spus că, în viziunea antrenorului, MM își putea continua activitatea la echipă, dar Alexa a solicitat un singur lucru. „El i-a spus patronului, n-am nicio treabă cu Mihai Stoica. MM poate să rămână, dar legătura mea directă este numai cu dumneavoastră”, a zis Anamaria Prodan despre dialogul avut de Alexa cu Gigi Becali.

Ce trebuia să facă Alexa dacă ajungea la FCSB! v
Dan Alexa a eliminat-o pe FCSB din Cupa României

Ce trebuia să facă Alexa dacă ajungea la FCSB!

Pentru Anamaria Prodan lucrurile sunt cât se poate de clare. La ora actuală, Dan Alexa este cel mai bun antrenor din Liga 1 Betano. Tehnicianul o pregătește pe Dunărea Călărași, formație aflată pe locul 12 în clasament. Doar trei victorii a obținut echipa lui Alexa care a mai bifat și alte 9 rezultate de egalitate. De 10 ori au ieșit călărășenii de pe teren fără să ia vreun punct.

„Alexa este cel mai bun antrenor. Și spun asta privind la numărul de promovări pe care le-a avut până în acest moment cu mai multe echipe. Alexa are și un caracter aparte, felul lui în care se apropie de echipă, cum își face echipa. Pentru că un antrenor mare se vede și aici, și în acest mod în care el lucrează cu jucătorii”, a mai spus Anamaria Prodan

  • 18 puncte a acumulat Dunărea Călărași după 22 de jocuri disputate în această stagiune