Life

Ce trebuie să aveți în portofel ca să atrageți banii. Este un obicei care vă poate schimba viața

Ce nu trebuie să lipsească din portofel dacă vreți să aveți noroc la bani. Este un lucru care modifică radical mersul vieții.
31.03.2023 | 12:06
Ce trebuie sa aveti in portofel ca sa atrageti banii Este un obicei care va poate schimba viata
Ce nu trebuie să lipsească din portofel dacă vreți să aveți noroc la bani. Este un lucru care modifică radical mersul vieții. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce trebuie să aveți în portofel ca să atrageți banii precum un magnet. Este un obicei care vă poate schimba viața. Descoperă cum puteți să scăpați de problemele de ordin financiar și să fiți mai liniștiți legat de finanțe.

Ce nu trebuie să lipsească din portofel dacă vreți să aveți noroc la bani. Este un lucru care modifică radical mersul vieții

În portofel ar trebui să avem pe lângă carduri, acte și bani și câteva lucruri care nu trebuie să lipsească dacă vrem să avem noroc la finanțe. Experții în Feng Shui spun că este foarte important să avem un lucru care ne modifică radical mersul vieții.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pietrele prețioase sunt în măsură să atragă prosperitatea pentru că îi transmit Universului mesajul că ești suficient de demn de încredere pentru a menține bogăția. Monedele chinezești sunt alte amulete care aduc noroc.

Acestea reprezintă simbolul bogăției și al puterii și se spune că e bine să porți mereu una în portofel. De asemenea, un plic roșu cu bani e indicat să se afle printre obiectele din portofel atunci când pleci de acasă.

ADVERTISEMENT

Energia norocoasă poate fi atrasă în finanțele tale și prin intermediul a trei monede și o panglică. Unii oameni mai păstrează în portmoneu și un șnur cu nodul infinitului pentru că în felul acesta se vor multiplica banii.

Ce reprezintă culorile portofelului

Tot sub forma infinitului poate fi și o bijuterie. Culoarea portofelului este foarte importantă, cel negru fiind o nuanță de bun augur și care aduce succes. În plus, experții mai spun că simbolizează bogăția și prosperitatea.

ADVERTISEMENT

Culoarea maro a portmoneului reprezintă pământul care are rolul de a hrăni semințele pe timpul iernii. În felul acesta vei atrage banii ca un magnet, în timp ce ocru aduce o stabilitate de neclintit și un sprijin financiar mare.

Roz este despre foc, dragoste și întărirea relațiilor. Mov este o culoare intensă și pasională care nu ar trebui să fie în apropierea finanțelor tale. De asemenea, roșul este culoarea focului și nu e indicat să cumperi un astfel de portofel dacă vrei să ai mulți bani.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, portofelele de culoare galben muștar te pot ajuta să economisești bani, dar cu toate acestea nu este recomandat să îți cumperi unul în această nuanță. Dacă vrei să dăruiești un portofel ai grijă să nu îl dai gol.

ADVERTISEMENT
Tags: