Life

Ce trebuie să duci la mormântul lui Arsenie Boca. Toți pelerinii ar trebui să știe acest lucru

Ce trebuie să duci la mormântul lui Arsenie Boca. Toți pelerinii ar trebui să știe acest lucru atunci când merg la Mănăstirea Prislop.
27.09.2022 | 21:51
Ce trebuie sa duci la mormantul lui Arsenie Boca Toti pelerinii ar trebui sa stie acest lucru
Ce trebuie să duci la mormântul lui Arsenie Boca. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mulți pelerini merg zilnic la Mănăstirea Prislop și se întreabă ce trebuie să ducă la mormântul lui Arsenie Boca. Este vorba despre un anumit tip de flori pe care ar fi bine să le ai la tine.

Ce trebuie să duci la mormântul lui Arsenie Boca

Credincioșii merg adesea la Mănăstirea Prislop, acolo unde se roagă pentru ei, dar și pentru oamenii apropiați din viața lor. Pelerinii vizitează mănăstirea în număr mare datorită minunilor care li s-ar putea întâmpla.

ADVERTISEMENT

În cimitirul mănăstirii se află și mormântul lui Arsenie Boca, vizitat zilnic de mulți credincioși. Pelerinii au recunoscut că viața lor s-a schimbat în bine după ce au mers la mormântul părintelui.

Mulți s-au vindecat de boli și au scăpat de necazuri după vizita la mormântul lui Arsenie Boca. Cei care au ajuns acolo au simțit o liniște sufletească așa cum nu mai există, iar unii au avut parte de adevărate minuni.

ADVERTISEMENT

Zeci de mii de oameni ajung săptămânal la Mănăstirea Prislop pentru a vizita mormântul.

Mormântul este mereu plin cu flori colorate, însă cei care îl vizitează trebuie să știe că cel mai bine ar fi să aducă crini albi, notează spynews.ro.

În creștinism, crinii reprezintă un simbol al purității. Această floare este asociată cu Fecioara Maria și se spune că mormântul acesteia a fost împodobit cu crini albi. Frunzele crinului simbolizau modestia, iar florile puritatea Maicii Domnului.

ADVERTISEMENT

Când se poate vizita mormântul lui Arsenie Boca

Mănăstirea Prislop este situată în apropierea satului Silvașu de Sus din județul Hunedoara, fiind locul în care Arsenie Boca a slujit timp de zeci de ani.

Intrarea la Mănăstirea Prislop este gratuită pe tot parcursul anului. Programul de vizită este același în fiecare zi, între orele 8:00 și 20:00.

ADVERTISEMENT

Credincioșii care ajung la mormântul părintelui Arsenie Boca trebuie să respecte câteva reguli. Curățenia trebuie păstrată, iar accesul cu animale este total interzis.

De asemenea, este interzisă comercializarea oricărui obiect în parcare, dar și pe drumul de acces.

Cei care intră în mănăstire trebuie să aibă ținute decente, iar fotografiatul și filmatul sunt interzise.

ADVERTISEMENT
Tags: