Sporturi

Ce trebuie să facă Darren Cahill înainte să rupă colaborarea cu Simona Halep

11.11.2018 | 12:45
Ce trebuie sa faca Darren Cahill inainte sa rupa colaborarea cu Simona Halep

Ce trebuie să facă Darren Cahill înainte să rupă colaborarea cu Simona Halep. Darren Cahill a anunţat vineri seara prin intermediul unei postări pe contul personal de Instagram că încetează colaborarea cu Simona Halep din motive familiale din partea sa. Au urmat o mulţime de comentarii şi reacţii dezaprobatoare pe reţelele de socializare, iar întrebarea “Cine va fi noul antrenor al Simonei” s-a aflat pe buzele tuturor.

Tehnicianul de la Antipozi a surprins toată suflarea sportului alb prin anunţul său. “Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea. După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp”, a fost mesajul lui Darren pe contul personal de Instagram.

Datoria pe care Darren Cahill o are faţă de fosta lui elevă

Darren Cahill are o datorie morală faţă de Simona Halep, susţin cei de la Tennis Jobs. Înainte de a se îngriji strict de familia lui, australianul ar trebui să-i ofere fostei sale eleve un sfat pentru că o cunoaşte cel mai bine, iar românca din fruntea clasamentului mondial s-a înţeles de minune cu el. Darren ar trebui să-i acorde Simonei un pont referitor la următorul său tehnician.

Simona este bine cunoscută în circuit pentru firea sa explozivă, iar în trecut a fost pândită tot mereu de relaţiile nereuşite cu antrenorii săi. De altfel, constănţeanca declara la un moment dat că vrea să-şi încheie cariera alături de australianul Cahill. “Ar trebui ca Darren Cahill să o sfătuiască pe Simona Halep cu privire la viitorul antrenor. El o cunoaşte cel mai bine şi are date clare despre ce gen de tehnician ar putea continua cel mai bine munca începută de el”, sunt de părere cei de la Tennis Jobs.