Sporturi

Ce trebuie să facă Simona Halep la turneul de la Miami pentru a reveni pe locul 1 WTA! Calcule actualizate după calificarea în sferturile de finală

26.03.2019 | 12:00
Ce trebuie sa faca Simona Halep la turneul de la Miami pentru a reveni pe locul 1 WTA Calcule actualizate dupa calificarea in sferturile de finala

Ce trebuie să facă Simona Halep la Miami pentru a reveni pe locul 1 WTA. Simona Halep, locul 3 WTA, se află la Miami, acolo unde va evolua pentru un loc în semifinale la turnul de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Simona Halep are şanse tot mai mari de a reveni pe primul loc în lume

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Miami Open după ce a trecut în două seturi de americanca Venus Williams, locul 43 WTA, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 13 minute de joc. Anul trecut, jucătoarea noastră a ajuns până în turul trei, acolo unde a fost eliminată de poloneza Agnieszka Radwanska. Aşadar, ediţia din acest an poate reprezenta biletul către locul 1 WTA pentru românca în vârstă de 27 de ani.

După ce a trecut de americanca Taylor Townsend, de slovena Polona Hercog şi de americanca Venus Williams, Simona Halep este tot mai hotărâtă să-şi depăşească cea mai bună evoluţie a ei la turneul de la Miami, şi anume semifinala din 2015 disputată cu americanca Serena Williams. Constănţeanca este la doar câteva victorii distanţă de a reveni pe primul loc în lume.

Simona Halep pe terenul de tenis

Cum arată scenariile pentru ca Simona Halep să se întoarcă pe locul 1 WTA

Simona Halep poate ajunge pe locul 1 WTA dacă va câştiga turneul sau dacă va ajunge în finală, iar competiţia nu va fi câştigată de Petra Kvitova. Pe locul 2 WTA poate ajunge doar dacă va ajunge în ultimul act şi va ceda sau dacă va ajunge în semifinale, iar Kvitova va pierde în sferturile de finală, iar Pliskova nu va câştiga turneul.

Simona Halep va staţiona pe locul 3 WTA dacă va pierde în sferturile de finală, iar Karolina Pliskova nu se va impune în marea finală a turneului. Pe locul 4 poate pica doar dacă se va opri în sferturi sau semifinale, iar turneul va fi câştigat de Pliskova.

Tags: