Life

Ce trebuie să faci ca să nu te înșele partenerul. Marian Golea dezvăluie trucul pe care îl poți pune în practică chiar astăzi

Ce să faci ca partenerul să nu te înșele niciodată. Trucul secret al lui Marian Golea îți va fi de mare folos pentru o relație de cuplu fericită.
06.05.2023 | 14:00
Ce trebuie sa faci ca sa nu te insele partenerul Marian Golea dezvaluie trucul pe care il poti pune in practica chiar astazi
Ce să faci ca să nu te înșele partenerul. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ce să faci ca să nu te înșele? Dacă ți-ai pus vreodată această întrebare, află că există metode prin care poți preveni infidelitatea. Nu există o garanție de 100% că partenerul tău nu te va înșela niciodată. În schimb, sunt anumite lucruri pe care le poți face pentru a crește șansele de a menține o relație fidelă și de a o proteja.

Ce să faci ca să nu te înșele partenerul

Se spune că bărbații nu înșală accidental. Există mai multe cauze, chiar și atunci când iubirea există. Este bine de știut că sunt modalități prin care poți preveni infidelitatea.

ADVERTISEMENT

Comunicarea

Este esențială pentru o relație sănătoasă și de lungă durată. Este important să vorbești cu partenerul tău despre așteptările tale și să stabiliți împreună limite clare în ceea ce privește interacțiunile cu alte persoane.

Încredere reciprocă

Încurajează-ți partenerul să aibă încredere în tine și acordă-i aceeași încredere. Evită să acționezi în moduri care ar putea fi interpretate greșit, cum ar fi ascunderea telefonului sau evitarea discuțiilor despre anumite subiecte.

ADVERTISEMENT

Petreceți timp împreună

Petrecerea timpului împreună poate ajuta la menținerea unei relații lipsite de probleme. Propune-i partenerul să facă activități împreună cu tine și să își facă timp pentru tine. Acest lucru poate ajuta la construirea unei relații mai puternice și la reducerea riscului de infidelitate.

Atenție la nevoile partenerului

Ascultă-ți partenerul și încurajează-l să îți comunice nevoile sale. Asigură-te că te ocupi de nevoile lui și îți acorzi atenție nevoilor sale emoționale și fizice. Acest lucru poate ajuta la evitarea căutării satisfacției nevoilor sale din alte părți.

ADVERTISEMENT

Respect reciproc

Respectul este important în orice relație sănătoasă. Evită să faci comentarii jignitoare sau să acționezi într-un mod care ar putea fi interpretat greșit de partenerul tău. În același timp, asigură-te că primești același respect din partea jumătății tale.

Lasă comoditatea deoparte

Probabil ai auzit asta în repetate rânduri. De multe ori comoditatea devine inamicul numărul 1 al pasiunii. Amintește-ți că partenerul tău s-a îndrăgostit de tine pentru calitățile pe care le-a văzut de la bun început. Nu te îndepărta prea mult de persoana care erai la începutul relației.

ADVERTISEMENT

Trucul lui Marian Golea pentru ca partenerul să nu te înșele

Există multe lucruri la care poți apela dacă vrei ca partenerul să nu te înșele. Unul dintre acestea este feng shui-ul. Anumite obiecte pe care le poziționăm în casă pot păstra armonia și pot crea un mediu plăcut. Astrologul Marian Golea ne-a dezvăluit un mic truc pe care îl poți pune în practică chiar astăzi.

“În feng shui, există un remediu pentru orice. Există in simbol care se leagă de piciorul patului. Un ametist, cu sfoară roșie. Dacă a plecat bărbatul sau femeia de acasă, se apelează la acest truc.

În funcție de cine a plecat de acasă, vor ști exact unde trebuie să îl plaseze. Există tot felul de supoziții. Am auzit persoane care și-au adus 10 kilograme de metal în dormitor pentru ca partenerul să rămână fidel. Nu există așa ceva” a declarat Marian Golea pentru FANATIK.

Alte simboluri și obiecte care te ajută să ai o relație armonioasă

Există multe simboluri și obiecte care ne ajută din punct de vedere energetic. Putem apela la ajutorul specialiștilor în feng shui, care ne ajută să alegem obiectele potrivite. Pentru ca partenerul de viață să nu te înșele și să te bucuri de fidelitate poți opta pentru una dintre următoarele variante.

Păsări în pereche

Putem alege obiecte decorative care simbolizează păsări. Cele mai cunoscute sunt turturicile, cocostârcii sau rațele mandarine. Este indicat să poziționăm aceste păsări în dormitor. Un aspect important este faptul că păsările trebuie să fie mereu în pereche, câte două.

Cuarțul roz

Multă lume știe faptul că acest cristal frumos colorat atrage iubirea. Cuarțul roz simbolizează dragostea și compasiunea și poate ajuta la menținerea unei relații armonioase de cuplu.

Fotografiile de cuplu

Specialiștii recomandă ca fotografiile pe care le ținem în dormitor să fie cu noi și jumătatea noastră. Dacă vrei să nu te înșele partenerul, evită să pui poze în care apare doar unul dintre parteneri. Fotografiile de cuplu, în care zâmbim și suntem fericiți atrag energia iubirii și a fidelității.

Noptierele

Deși poate părea un lucru banal, este important să ținem în dormitor câte două noptiere, cu câte două lămpi sau veioze. În general obiectele din dormitor este indicat să fie în pereche. Pe noptiere se pot ține și câte două lumânări de culoare roz sau roșie.

ADVERTISEMENT