Life

Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai cadă firele de păr. Secretul unui medic, dezvăluit de Mirela Vescan

Ce procedură trebuie să realizezi anticăderea podoabei capilare. Taina unui doctor, scoasă de iveală acum de Mirela Vescan.
03.03.2023 | 18:37
Ce trebuie sa faci ca sa nuti mai cada firele de par Secretul unui medic dezvaluit de Mirela Vescan
Ce procedură trebuie să realizezi anticăderea podoabei capilare. Taina unui doctor, scoasă de iveală acum de Mirela Vescan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai cadă firele de păr. Secretul unui medic, dezvăluit de cel mai cunoscut make-up artist din România. Femeia de afaceri de succes din țara noastră a rămas surprinsă de cele auzite.

Ce procedură trebuie să realizezi anticăderea podoabei capilare. Taina unui doctor, scoasă de iveală acum de Mirela Vescan

Mirela Vescan a mărturisit în cadrul emisiunii Mi-Th influencer, unde este co-realizatoare, care este taina pe care a aflat-o de la un doctor din străinătate legat de podoaba capilară. Ce trebuie să facem pentru a nu ne mai cădea firele de păr.

ADVERTISEMENT

Din păcate, secretul dezvăluit de make-up artist se aplică numai în cazul bărbaților, femeile fiind diferite. Trucul constă în realizarea unui masaj la nivelul scalpului la care se folosește din abundență ulei de cocos.

„Am fost în Sri Lanka, iar acolo, un medic mi-a zis un lucru foarte interesant. El practica medicină ayurvedică. Făcea masaj cu ulei de cocos. Turnau «tone» de ulei de cocos pe tine, în timp ce stăteai pe un pat din lemn, și îți făceau masaj.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus un truc genial pentru bărbați: dacă bărbații și-ar masa scalpul, în fiecare zi, între două și cinci minute, nu le-ar mai cădea niciun fir de păr. Niciodată! Din păcate, la femei lucrurile stau diferit pentru că femeile sunt diferite față de bărbați.

Mi-a mai spus că la ei în zonă nu există bărbați fără păr. Când albesc, își pun henna și umblă toți așa. E dubios ce vezi acolo, dar am reținut acest lucru”, a spus Mirela Vescan, notează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Sfaturi de îngrijire a tenului în sezonul rece

Mirela Vescan are și câteva sfaturi de îngrijire a tenului în sezonul rece. Renumita femeie de afaceri susține că hidratarea este extrem de importantă, de aceea trebuie folosită o cremă de față potrivită cu tipul de ten.

În plus, make-up artistul recomandă o mască hidratantă de 2-3 ori pe săptămână și utilizarea unei creme de protecție solară zilnic. În felul acesta pielea nu va îmbătrâni prematur și vom putea preveni cancerul de piele.

ADVERTISEMENT

Curățarea tenului cu ajutorul unui demachiant blând sau a unei ape micelare fără alcool este un alt aspect de care trebuie să ținem cont. Mirela Vescan a mai adăugat că exfolierea trebuie făcută de 2 ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT
Tags: