ADVERTISEMENT
News

Ce trebuie să faci dacă vezi prețuri greșite de Black Friday, pe eMag. Nu trebuie să exagerezi cu asta

Autor: Alexandru Năstase | 14.11.2019 | 16:21
Ce trebuie să faci dacă vezi prețuri greșite de Black Friday, pe eMag. Nu trebuie să exagerezi cu asta
Black Friday la eMAG. Care sunt cele mai mari reduceri în 2020 Sursa foto - facebook

Dacă vrei să știi ce trebuie să faci dacă vezi prețuri greșite de Black Friday, pe eMag, nu înseamnă neapărtat că ești un om fericit care tocmai a dat lovityra vieții. Dacă în trecut, compania a avut câteva erori pe care a fost nevoită să le respecte, de data aceasta, reprezentanții firmei spun că nu vor ezita să oprească anumite comenzi. Practic, în cazul în care descoperiți o oferă, mult prea ofertă, nu vă entuziasmați.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să faci dacă vezi prețuri greșite de Black Friday, pe eMag

Așadar, da, există posibilitate ca eMAG să aibă câteva erori într-o zi super încărcată. Da, puteți să găsiți la vânzare un telefon Iphone 10 cu doar…40 de lei. De preferat ar fi în situația aceasta să plătiți pentru un singur produs și să nu încercați să luați mai multe. În acest caz, eMAG are dreptul să anuleze comanda. Vă readucem aminte că în 2014 au existat probleme serioase. Unele produse au fost listate cu preț mult mai mic.

eMAG a avut prețuri greșite la produse resigilate și oamenii au comandat nu mai puțin de 730 de produse la preț ridicol. Compania a decis atunci ca toate comenzile să fie onorate.  Eroarea la produsele resigilate a determinat prețuri de vânzare cuprinse între 1 leu și 8 lei pentru o gamă largă de produse. De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să exagerezi cu asta

„Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, a declarat atunci Iulian Stanciu, directorul general eMAG. Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1,15 milioane de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul de listă de 11.190 lei.

În intervalul în care produsele au fost listate cu prețurile greșite, de la 20.30 la 22.59, au fost comandate, în total, 730 de produse. Destul de multe până când compania și-a dat seama de ce anume se petrece și a luat măsuri.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!