ADVERTISEMENT
Sporturi

Ce trebuie să faci dacă vrei să te întâlneşti cu Eugenie Bouchard! Are trei cerinţe clare

Autor: Andrei Șchiopu | 26.05.2020 | 20:44
Ce trebuie să faci dacă vrei să te întâlneşti cu Eugenie Bouchard! Are trei cerinţe clare
Ce trebuie să faci dacă vrei să te întâlneşti cu Eugenie Bouchard! Are trei cerinţe clare. Sursă foto: hepta.ro

Eugenie Bouchard este una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis, iar jucătoarea din Canada are trei condiții pe care le pune înaintea întâlnirilor.

ADVERTISEMENT

Cele trei cerințe ale lui Eugenie Bouchard pentru a accepta întâlniri

Eugenie Bouchard are trei cerințe clare pentru a accepta întâlniri, iar canadianca a mărturisit care sunt cerințele pentru a accepta întâlniri: „Să aibă piscină în curtea casei, să adore să planifice întâlniri surpriză și să nu se uite la televizor. Cei care se încadrează în aceste cerințe să mă caute”.

Totodată, Bouchard a povestit și care a fost cea mai nereușită întâlnire a ei: „Am mers la întâlnire cu un tip o dată. Ne plimbam pe plajă și el a făcut intoxicație alimentară și a început să vomite.

ADVERTISEMENT

Căuta din 20 în 20 de minute o toaletă. A fost un dezastru, groaznic. Am încercat să ne relaxăm pe plajă și să ne distrăm, dar el continua să dispară în toalete publice, în spatele tufișurilor, în băile cluburilor. A fost rău”.

Eugenie Bouchard a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan

Eugenie Bouchard a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan, iar banii vor fi donați pentru lupta împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard, fostul număr cinci mondial în ierarhia tenisului feminin, a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan. Jucătoarea din Canada a pus o condiție și anume ca Bob, fanul său, să aducă o rolă de hârtie igienică.

Inițial, fanul i-a oferit 2.600 de euro pentru o întâlnire, dar a mai plusat cu încă 1.000, în cazul în care Eugenie Bouchard va comanda mâncare la restuarant cu accent britanic.

ADVERTISEMENT

„Voi face asta, dar doar pentru că este un act de caritate. Nu îmi va fi deloc ușor. Nu sunt talentată la imitarea accentelor”, a mai spus Eugenie Bouchard.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!