Sporturi

Ce trebuie să faci dacă vrei să te întâlneşti cu Eugenie Bouchard! Are trei cerinţe clare

26.05.2020 | 20:44
Ce trebuie sa faci daca vrei sa te intalnesti cu Eugenie Bouchard Are trei cerinte clare
ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard este una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis, iar jucătoarea din Canada are trei condiții pe care le pune înaintea întâlnirilor.

Cele trei cerințe ale lui Eugenie Bouchard pentru a accepta întâlniri

Eugenie Bouchard are trei cerințe clare pentru a accepta întâlniri, iar canadianca a mărturisit care sunt cerințele pentru a accepta întâlniri: „Să aibă piscină în curtea casei, să adore să planifice întâlniri surpriză și să nu se uite la televizor. Cei care se încadrează în aceste cerințe să mă caute”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Bouchard a povestit și care a fost cea mai nereușită întâlnire a ei: „Am mers la întâlnire cu un tip o dată. Ne plimbam pe plajă și el a făcut intoxicație alimentară și a început să vomite.

Căuta din 20 în 20 de minute o toaletă. A fost un dezastru, groaznic. Am încercat să ne relaxăm pe plajă și să ne distrăm, dar el continua să dispară în toalete publice, în spatele tufișurilor, în băile cluburilor. A fost rău”.

ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan

Eugenie Bouchard a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan, iar banii vor fi donați pentru lupta împotriva coronavirusului.

Eugenie Bouchard, fostul număr cinci mondial în ierarhia tenisului feminin, a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan. Jucătoarea din Canada a pus o condiție și anume ca Bob, fanul său, să aducă o rolă de hârtie igienică.

ADVERTISEMENT

Inițial, fanul i-a oferit 2.600 de euro pentru o întâlnire, dar a mai plusat cu încă 1.000, în cazul în care Eugenie Bouchard va comanda mâncare la restuarant cu accent britanic.

„Voi face asta, dar doar pentru că este un act de caritate. Nu îmi va fi deloc ușor. Nu sunt talentată la imitarea accentelor”, a mai spus Eugenie Bouchard.

ADVERTISEMENT