Biletul zilei

Ce trebuie să pariezi luni. Ponturi din tenis şi fotbal

20.05.2019 | 11:24
Ce trebuie sa pariezi luni Ponturi din tenis si fotbal

Săptămâna începe în forţă, cu meciuri interesante, aşa că aici găseşti ce trebuie să pariezi luni. Ponturi din tenis şi fotbal pentru 20.05.2019.

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei se joacă în Serie A, între Lazio şi Bologna. Chiar dacă nu pare că va prinde un loc de Europa League în Serie A, Lazio este relaxată pentru că a câştigat Cupa Italiei şi va participa în Europa şi sezonul viitor. De partea cealaltă, Bologna are nevoie de puncte în ultimele două runde pentru a sta liniştită în privinţa retrogradării, aşa că trage măcar pentru un egal. Aşadar, cel mai probabil vom vedea mai multă dăruinţă din partea oaspeţilor. Intră pe betmag.ro pentru ponturi pariuri la acest meci.

Tot astăzi se joacă şi ultimul meci din play-off-ul Ligii 1, Astra – Sepsi. Meciul nu are nicio miză pentru echipe, deoarece nu se mai poate schimba nimic în clasament. Astra are deja patru puncte avans, aşa că nu contează rezultatul pentru clasament. Având în vedere că e final de sezon, probabil jucătorii vor intra motivaţi pe teren în ultima partidă. Ce trebuie să pariaţi la acest meci, dar şi alte ponturi găsiţi la rubrica biletul zilei.

Pe betmag.ro există ponturi şi pentru pariorii care preferă biletele cu o cotă mică, pe care să joace o sumă mare. Un exemplu este biletul de cota 2, unde din trei meciuri relativ sigure se poate dubla suma pariată. Astăzi, pe bilet sunt meciuri din Segunda Division, unde se dă luptă pentru promovare, aşa că merită încercat un pariu.

Ce trebuie să pariezi la tenis

Nu doar fotbalul este în oferta pariurilor de astăzi, aşa că nici pe betmag.ro nu există ponturi doar din sportul rege. Al doilea sport ca popularitate din România, tenisul, este prezent cu un bilet foarte interesant, care poate aduce profit încă de la începutul săptămânii.

La Nurnberg, în Germania, Irina Begu începe o nouă aventură pe zgură, în pregătirea Grand Slam-ului de la Paris. Românca are un duel interesant, dar este favorită să câştige, însă în oferta acestui duel există foarte multe alte tipuri de pariuri interesante, nu doar câştigătoarea partidei. De asemenea, mai sunt meciuri azi de la Strasbourg sau Lyon. Un duel interesant de la Lyon este analizat pentru biletul zilei tenis.

Pentru analize complete, ponturi câştigătoare, dar şi foarte multe informaţii despre sporturile preferate, intră zilnic pe betmag.ro. Citeşte cele mai complete analize pentru pariuri sportive şi câştigă alături de noi.

Tags: