Biletul zilei

Ce trebuie să pariezi sâmbătă. Vezi cele mai tari meciuri din ofertă

18.05.2019 | 12:19
Ce trebuie sa pariezi sambata Vezi cele mai tari meciuri din oferta

Astăzi este o zi foarte importantă pentru pariori, deoarece aceștia trebuie să își ia la revedere de la cele mai importante campionate din Europa. 

Este vorba despre Bundesliga și La Liga, unde situația stă total diferit. În Germania, Bayern încă nu este campioană matematic, dar este foarte aproape de titlu. Are două puncte în fața celor de la Dortmund, așa că are nevoie de un egal pentru a ridica trofeul. Mai mult, Dortmund are o deplasare foarte grea, la Monchengladbach, așa că nici victoria acestora nu este sigură. Pentru cele mai bune ponturi din ultima rundă din Bundesliga intră pe betmag.ro.

Toată atenția trebuie îndreptată însă spre campionatul României, unde CS U Craiova și Viitorul se bat pentru locul trei, cel care asigură prezența în Europa League. În timp ce oltenii au de partea lor faptul că joacă pe teren propriu, elevii lui Gheorghe Hagi sunt avantajați de faptul că au de partea lor și egalul. Chiar dacă au același număr de puncte, faptul că echipa lui Hagi nu a avut puncte rotunjite îi asigură poziția pe locul trei. O analiză completă a meciului și un pronostic găsești AICI.

Dacă preferi biletele de pariuri unde poți câștiga foarte mulți bani cu o miză mică, atunci ai pregătit un bilet care cu siguranță îți va atrage atenția. Ai posibilitatea să câștigi dublu dacă pariezi acest bilet cu 20 de partide. Mai multe detalii în acest link.

Vezi aici biletul zilei 18.05.2019.

Nu doar fotbalul este pe buzele pariorilor astăzi. La Roma, se joacă unul dintre cele mai interesante turnee de tenis care se desfășoară pe zgură. Aici, pe tabloul feminim, avem parte de două semifinale interesante, unde pentru un loc în finală se bat patru jucătoare de top. Prima semifinală le pune față în față pe Konta și Bertens, olandeza fiind cea mai în formă jucătoare a momentului, după ce a bătut-o pe Simona Halep în finala de la Madrid. În cealaltă semifinală joacă Pliskova și Sakkari, iar jucătoarea din Cehia pleacă cu prima șansă. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până acum o singură dată, iar atunci jucătoarea din Grecia a câștigat. Fiind o miză mult mai mare acum, ne așteptăm ca jucătoarea din Cehia să fie concentrată și să domine partida. Pentru ponturi pentru cele două partide intră pe betmag.ro.

Dacă vrei să vezi mai multe ponturi din oferta de azi, dar și bilete deja pregătite, cu diferite cote, te invităm să citești site-ul betmag.ro.

Tags: