Life

Ce trebuie să pui neapărat în cafea. Ingredientul acesta îți va schimba viața. Nu o să mai ai nevoie de zahăr sau lapte

Ce e bine să conțină cafeaua. Condimentul secret care îți va îmbunătăți băutura cu care îți începi ziua. Vei renunța la zahăr.
29.01.2023 | 10:48
Ce trebuie sa pui neaparat in cafea Ingredientul acesta iti va schimba viata Nu o sa mai ai nevoie de zahar sau lapte
Ce e bine să conțină cafeaua. Condimentul secret care îți va îmbunătăți băutura cu care îți începi ziua. Vei renunța la zahăr. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ce trebuie să pui neapărat în cafea. Barista spune că ingredientul acesta îți va schimba radical viața. Nu o să mai ai nevoie de zahăr sau lapte pentru că te vei îndrăgosti iremediabil de acest produs extrem de delicios.

Ce e bine să conțină cafeaua. Condimentul secret care îți va îmbunătăți băutura cu care îți începi ziua. Vei renunța la zahăr

Cafeaua este una dintre băuturile energizante consumate foarte des de oamenii din întreaga lume. Unii o consumă simplă, neagră, în timp ce alții nu o pot bea fără un strop de zahăr, lapte sau alte ingrediente aromate.

ADVERTISEMENT

Bariștii de pretutindeni au ajuns la concluzia că un anumit condiment secret îți va îmbunătăți cana de băutură instant. De acum înainte vei renunța să o îndulcești cu miere și vei opta de fiecare dată pentru scorțișoară.

Specialiștii recomandă acest ingredient pentru că are numeroase beneficii asupra organismului, pe lângă faptul că oferă băuturii un gust cu totul special. Aroma plăcută va umple întrega bucătărie încă de la primele ore ale zilei.

ADVERTISEMENT

Scorțișoara provine din scoarţa unor copaci din China, India şi Asia de Sud-Est și reprezintă o importantă sursă de calciu, potasiu, vitamina A, carbohidraţi, fibre, vitamina C, fier, magneziu şi fosfor. Are un gust dulce, foarte plăcut.

Prețul său nu este deloc unul piperat, ci dimpotrivă. Una dintre calitățile pe care le are această pulbere este întărirea imunității. Organismul va fi în felul acesta capabil să lupte mai bine împotriva virușilor și bacteriilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, scorțișoara stimulează creierul pentru că îmbunătăţeşte memoria şi creşte concentrarea. În plus, acest condiment presărat în cafea este foarte util persoanelor care au în permanență mâinile și picioarele reci.

Rețetă de cafea cu scorțișoară și piper

Dacă până acum ai crezut că piperul este total nepotrivit pentru o cafea, ei bine, te-ai înșelat. Combinația dintre scorțișoară și piper creează o armonie perfectă de gusturi și arome, ideală pentru un start dimineața.

ADVERTISEMENT

Conform ifood-ro.womanexpertus.com, ai nevoie doar de 2-3 lingurițe de cafea măcinată, un vârf de cuțit de piper roșu, un sfert de linguriță de scorțișoară și o linguriță de zahăr, opțional. Aceste ingrediente îți vor încânta papilele gustative!

ADVERTISEMENT
Tags: