Life

Ce trebuie să știe utilizatorii de iPhone. Metoda prin care poți salva bateria telefonului tău

Dacă ai iPhone află că poți salva bateria telefonului tău. Cum este posibil așa ceva și ce trebuie să faci? Cei de la Apple s-au gândit la toate.
06.07.2024 | 12:25
Ce trebuie sa stie utilizatorii de iPhone Metoda prin care poti salva bateria telefonului tau
Ce trebuie să știe utilizatorii de iPhone. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Știai că dacă ai iPhone poți salva bateria telefonului tău? Există niște metode pe care trebuie să le cunoști. Cei de la Apple s-au gândit la toate, astfel încât experiența utilizatorilor să fie una extrem de plăcută.

Ce trebuie să știe utilizatorii de iPhone

Toată lumea își dorește un telefon cât se poate de performant. Utilizatorii caută de cele mai multe ori și camere de fotografiat cât se poate de bune. Chiar și așa, acest lucru poate afecta în mare măsură bateria.

ADVERTISEMENT

În timp, bateria ajunge să se consume mult mai repede. De asemenea, telefonul se încinge, iar în cele mai rele cazuri merge și mai greu. Și cu siguranță nicio persoană nu își dorește să se confrunte cu o astfel de situație.

Iată însă că cei de la Apple au găsit soluția astfel încât să poți salva bateria telefonului tău. Conform Mirror, se zvonește că o nouă gamă iPhone ar putea fi prezentată în luna septembrie. Iar alături de toate îmbunătățirile obișnuite, performanțe suplimentare și fotografii îmbunătățite, ar putea fi prezentă și o durată de viață a bateriei mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Acest lucru este conform unui nou raport al analistului Ming-Chi Kuo. Sursa citată arată că Apple ar putea crește puterea cu până la 10% în acest an. Asta ar putea însemna ore de utilizare suplimentară și mai puține șanse ca dispozitivele să se descarce.

Cum poți salva bateria telefonului tău

Kuo spune că actualizarea va face parte din modificările efectuate în interiorul dispozitivului pentru a adera la noile reglementări UE. De altfel ele sunt cele care cer ca smartphone-urile să aibă baterii ușor de înlocuit.

ADVERTISEMENT

“UE reglementează că, până în 2027, toate smartphone-urile trebuie să fie echipate cu baterii înlocuibile. Adoptarea de către noul iPhone a unei carcase a bateriei din oțel inoxidabil nu numai că reduce dificultatea de a scoate bateria pentru a respecta reglementările UE.

Aceasta permite de asemenea, celor de la Apple să crească densitatea celulelor bateriei cu 5-10%, respectând în același timp cerințele de siguranță, atingând două obiective”, a explicat Kuo într-o postare pe X (fostul Twitter )

ADVERTISEMENT

Astfel, rămâne de văzut dacă Apple va face acest lucru iar utilizatorii vor avea într-adevăr o baterie mai rezistentă. Trebuie menționat faptul că această funcție este una destul de așteptată. Mai toată lumea își dorește un telefon care să nu se descarce ușor.

Și se pare că planurile Apple nu se opresc doar aici. Gigantul a mai anunțat și că noul său sistem mai vine cu alte noutăți Mai exact, acesta va putea prelua informații din aplicații precum Maps, Mail și Messages, astfel încât să îi ajute pe utilizatori cu programarea și planificarea unor sarcini.

ADVERTISEMENT