Sport

Ce „tricolori” l-au dezamăgit pe Ilie Dumitrescu în meciul cu Finlanda. „Am suferit acolo”

România a remizat, scor 1-1 la Helsinki împotriva naționalei Finlandei și a rămas pe ultimul loc în grupa B3 din Liga Națiunilor.
24.09.2022 | 01:40
Ce tricolori lau dezamagit pe Ilie Dumitrescu in meciul cu Finlanda Am suferit acolo
Ilie Dumitrescu a tras linie după meciul României cu Finlanda. Răzvan Marin, Alibec și Tănase, preferații fostului internațional. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

România a remizat în penultima partidă din grupa B3 a Ligii Națiunilor împotriva Finlandei. „Tricolorii” nu au reușit să aducă toate punctele în România, însă per total jocul echipei a arătat mult mai bine.

Tănase, Alibec și Răzvan Marin, preferații lui Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a analizat evoluțiile „tricolorilor” din partida cu Finlanda, iar Alibec, Tănase și Răzvan Marin au fost pe placul fostului internațional român. Florin Tănase a marcat golul egalizator în minutul 52.

ADVERTISEMENT

”Tănase a început foarte bine repriza a doua, a avut un joc foarte bun între linii. Am suferit puțin în partea dreaptă, la Rațiu și la Man. Alibec a fost activ, s-a zbătut, a cerut mingea în profunzime, a avut o ocazie importantă, dar a fost un ofsaid la limită”, a mărturisit Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat și pe Deian Sorescu, care a fost folosit încă din primul minut de Edi Iordănescu, informație publicată în exclusivitate de FANATIK. „Cordea activ, Sorescu a fost într-o seară bună. Clar nu e suficient, dar sunt lucruri pozitive. Finlanda era o echipă de bătut. Echipa a arătat foarte bine cu Tănase și Alibec”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

România mai bună decât Finlanda

Finlanda era victima preferată a „tricolorilor”. Împotriva nordicilor, România a obținut o victorie impresionantă, scor 9-0. Mai mult decât atât, singurele puncte câștigate în grupă pentru formația antrenată de Edi Iordănescu au fost tot cu Finlanda, în meciul tur, scor 1-0 în Giulești.

Deși, nu s-au întors cu toate cele trei puncte în România, Dumitrescu a menționat că „tricolorii” meritau victoria. „Finlanda nu a avut un joc consistent, am fost peste Finlanda, chiar dacă a avut o ocazie mare în repriza a doua. Am arătat că putem să punem probleme și să controlăm jocul.

ADVERTISEMENT

Trebuie să eliminăm greșelile individuale. Bancu a greșit la golul lor, dar a mai fost nesigur. Ca fundaș ai tot timpul chestia asta că ai greșit. În schimb, pe faza ofensivă a adus un plus”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu se aștepta mai mult de la fotbalistul lui FCSB

Intrat în minutul 66, Andrei Cordea nu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. Cel mai bun jucător de la FCSB în startul de sezon l-a înlocuit pe Dennis Man, fotbalistul Parmei.

ADVERTISEMENT

„Mă asteptam mai mult de la Cordea, la FCSB scoate om din joc. Mi-a plăcut mult și Răzvan Marin în această seară”, a încheiat fostul internațional.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Bosnia & Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT