News

Ce tricouri va purta Andi Moisescu la următoarele ediții Apropo TV! Mesajele pe care le vei vedea la PRO TV

07.04.2019 | 19:53
Ce tricouri va urm asă poarte Andi Moisescu la emisiunea Apropo TV?

Andi Moisescu a surprins în alegerea unor tricouri pe care va urma să le poarte la edițiile viitoare de la Apropo TV. Acestea au mesaje extrem de puternice, unele foarte amuzante, dar și cu esență. Apropo TV a avut în anul 2017 două rubrici susținute de sponsori: Bucătarium și Joyride. Alte rubrici au fost: România care este, PubFather și NextGen.

Andi Moisescu, tricouri surpriză la Apropo TV

Apropo TV revine cu un format nou! Moderatorul show-ului, Andi Moisescu, promite deja surprize de neimaginat urmăritorilor. Vedeta de la PRO TV va alege și în sezonul din anul curent vestimentații lejere, un tricou și un pantalon simplu. Tricourile au mesaje diverse care fac haz de necaz de unele situații grele din țară, altee sunt pur și simplu amuzante. Emisiunea va urma să fie difuzată începând cu 31 martie.

Dragoș Vasile, producătorrul emisiunii, a povestit în detaliu despre cele două rubrici care vor fi introduse odată cu premiera noului sezon. De asemenea, a mai povestit și despre invitații show-ului. Apropo TV va fi difuzat în jurul orei 13:00, cel mai probabil, așa cum a mărturisit producătorul.

Tricourile pe care le va purta Andi Moisescu la Apropo TV
Tricourile pe care le va purta Andi Moisescu la Apropo TV

Dragoș Vasile, producătorul emisiunii, despre rubrici

„Prima rubrică se va numi „Meditaţii Virale”, iar Andi va comenta, alături de oameni din online, vloggeri, actori de stand-up comedy sau influenceri, viralele săptămânii, de la meme-uri, la filmuleţe. Rubrica aduce astfel online-ul în emisiunea Apropo TV. Andi va dezbate mai ales viralele de pe Facebook.

În cadrul celei de-a doua rubrici, numită „Fast & Fresh”, Andi Moisescu va învăţa să gătească de la câţiva bucătari cu experienţă, preparând bucatele alături de ei. De-a lungul noului sezon, în emisiune vor fi invitaţi comedianţi, printre care sigur se vor număra Costel şi Micutzu, dar şi cel mai urmărit vlogger din România, Selly. Totodată, pentru rubrica „Fast & Fresh”, îl vom avea ca invitat pe chef-ul Liviu Preda”, a spus Dragoş Vasile