Life

Ce tunsoare cool are Mikaela Albu! La 12 ani, fiica Iuliei Albu e vedeta școlii!

Mikaela Albu este vedeta școlii. Fiica Iuliei Albu are o super tunsoare cool, cu care a dat lovitura printre colegii ei de clasă.
06.10.2021 | 15:45
Ce tunsoare cool are Mikaela Albu La 12 ani fiica Iuliei Albu e vedeta scolii
Mikaela Albu, schimbare de look. Ce tunsoare cool are acum fiica Iuliei Albu. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu i-a cucerit pe urmăritorii ei din mediul online, după ce a postat o fotografie cu fetița ei. Mikaela se pregătește așa cum se cuvine pentru reînceperea școlii și s-a bucurat de o vizită la coafor.

Fetița este elevă la o școală de stat și reușește să îi impresioneze mereu pe colegii ei cu cele mai cool tunsori și outfit-uri. Și de data aceasta a reușit cu brio să rămână o mică vedetă printre ceilalți copii din clasă, fiind admirată pentru noua ei coafură.

ADVERTISEMENT

Însă, admiratorii care și-au dorit să lase un mesaj și pe contul Mikaelei, unde să o felicite pentru noua ei tunsoare, au constatat că nu îl mai găsesc. Mulți s-au întrebat dacă a fost șters de către mama ei sau dacă este vorba despre o problemă tehnică.

Mikaela, fetița Iuliei Albu, cu noua ei tunsoare cool
Mikaela, fetița Iuliei Albu, cu noua ei tunsoare cool. Sursă foto: Instagram

Schimbare de look pentru Mikaela Albu! De ce nu a fost postată poza cu tunsoarea pe contul ei de Instagram

FANATIK a aflat ce s-a întâmplat cu contul personal de Instagram al fetiței. Pagina nu a fost ștearsă, dar a fost suspendată de Instagram fără vreo explicație oficială, din motive necunoscute, așa cum au pățit și alte conturi.

ADVERTISEMENT

Ea există în continuare, dar nu se afișează urmăritorilor Mikaelei. S-a făcut însă o cerere pentru a putea fi recuperată și totul să revină la normal.

Cu siguranță, așa cum se poate vedea și din imagine, Mikaela a moștenit frumusețea mamei ei, căci pare o Iulia Albu în miniatură.

ADVERTISEMENT

Fanii ei au reacționat imediat și au apreciat stilul desăvârșit de care dă deja dovadă fetița, dar și faptul că a ales o tunsoare potrivită vârstei ei.

“Așa mamă, așa fetiță! Impecabil!”, “O frumusețe de domnișoară”, “Adorabilă ca mama ei”, “Copia fidelă a mamei. Ce copil frumos”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la postarea Iuliei Albu.

ADVERTISEMENT

Ce spune Iulia Albu despre viiitoarea carieră a fiicei sale

Chiar dacă pare că Mikaela a moștenit și talentul mamei sale în privința stilului vestimentar, Iulia nu dorește să o îndrume într-o direcție anume pe plan profesional.

“Nu înțeleg concepția asta cu „călcatul pe urme, adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei?

Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.

Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.

ADVERTISEMENT