Life

Trenduri în materie de hairstyle! Ce tunsori se poartă în 2022

Trendurile de hairstyle din fiecare an ne oferă un nou vibe, al schimbării, al provocării şi încercării. Ce se poartă în 2022 şi care este moda anului în materie de coafuri?
16.11.2021 | 16:46
Trenduri in materie de hairstyle Ce tunsori se poarta in 2022
Ce tunsori se poartă în 2022: inspiră-te de la vedete. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În 2021, an ce se apropie de final, am avut multe curente în materie de hairstyling şi garderobă, multe sfaturi stilistice despre cum să ne aranjăm părul când acceptăm o invitaţie la o nuntă, la o petrecere şi multe alte situaţii.

Ce ne propune 2022? Cum noul an aşteaptă să poposească în calendare şi în vieţile noastre, să vedem ce trenduri ne inspiră în materie de hairstyle!

ADVERTISEMENT

Trenduri în materie de hairstyle

1. Bob scurt
O tunsoare care nu se demodează, care este mereu în trend şi care poate fi o alegere inspirată. Şi în 2022, tunsoarea bob este la modă, deoarece propune puţin curaj, puţină îndrăzneală şi este mereu chic şi în trend. Tunsoarea se potriveşte atât persoanelor cu părul des, cu fir subţire sau chiar ondulat. Tot ce aveţi nevoie este de puţin curaj şi produsele de styling potrivite firului de păr. Solista Katy Perry a ales acest tip de coafură şi a făcut furori, căci i se potriveşte mănuşă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)


2. Tunsoarea în scări
Acest tip de aranjare a părului are avantajul de a oferi un look efortless, dar fin, elaborat. Pentru cele ce îşi doresc să îşi aranjeze părul rapid, fără prea mult stres, este o alegerea potrivită tunsoarea în scări. Ideală pentru părul fin, oferind volum, această alegere oferă mai multă rapiditate în aranjarea părului în orice moment al zilei. Un exemplu este Jennifer Aniston căreia acest tip de tunsoare îi vine excelent.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


3. Părul lung
Din cele mai vechi timpuri, părul lung a fost un simbol al frumuseţii. Indiferent de culoarea acestuia, părul lung are un farmec al său. În 2022, părul lung nu iese din tiparele modei, însă trebuie menţionat că părul lung arată bine atât timp cât este sănătos, îngrijit, cu vârfurile sănătoase. Lung trebuie să fie sănătos! Un exemplu este artista Cardi B care are mereu un păr lucios, impecabil, de invidiat!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Ce tunsori se poartă în 2022

4. Bretonul
Oferă o doză de mister, acoperă fruntea cu şuviţe jucăuşe şi oferă un look foarte tineresc. Bretonul este o alegere curajoasă pentru cele ce îşi doresc o schimbare prin care să iasă în evidenţă. În funcţie de tipul firului de păr, aranjarea bretonului nu necesită foarte mult timp, asigurându-ne un aspect fresh dimineaţa când nu avem mult timp de pierdut. Cântăreaţa Camila Cabello a ales cu încredere bretonul şi a fost o alegere foarte inspirată.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)

5. Şuviţele împletite
Desprinse din poveştile din perioada copilăriei, şuviţele împletite sunt boeme şi arată foarte bine. Oferă un look sofisticat, dar în acelaşi timp lejer, căci împletirea nu durează mult, dar efectul este de durată. Dua Lipa, frumoasă artistă, a ales să îşi încadreze chipul cu şuviţe împletite foarte frumos şi tare bine îi vin!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

6. Scările rebele ale anilor 70
Când ne uităm la filmele din anii ’70, vedem actriţele cu un look neglijent dar care a necesitat atenţie. Un pic rebel, un pic în vânt dar cu o atentă tunsoare ce necesită curaj, pentru că nu orice fir de păr este potrivit pentru aceasta. Halle Berry a adoptat cu încredere acest look!

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

7. Şuviţele lungi, texturate care încadrează chipul
Poate aţi avut un breton în trecut sau doriţi un nou look ce înseninează chipul, atunci şuviţele lungi, texturate, coafate cu atenţie sunt soluţia potrivită. Adoptând o cărare pe mijloc, cu volum de la rădăcină, şuviţele oferă un aer sofisticat şi tineresc. Vedeta care a ales acest tip de coafură este Jennifer Lopez, iar alegererea este perfectă!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


8. Şuviţele în culori calde
În anii trecuţi, la mare modă a fost tehnica balayage, iar în 2022 şuviţele colorate şi care ies în relief foarte fin sunt în trend. Şuviţele arată foarte bine pe orice tip de fir de păr, fie că este foarte aspru sau foarte fin, şuviţele oferă luminozitate şi complexitatea coafurii. Cara Delevingne jonglează constant cu suvițe luminoase.

Vedetele dau tonul: ce coafuri și nuanțe de păr aleg celebritățile

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)


9. Rădăcinile închise la culoare
Rădăcinile în nuanţe închise, în combinaţie cu o culoare mult mai deschisă spre lungimea firului de păr, oferă un aer foarte interesant şi reprezintă o alegere inspirată pentru cele ce îşi doresc să aibă un contrast interesant al coafurii. Indiferent de tipul de păr, această alegere este foarte actuală. Beyonce a ales această tehnică şi îi încadrează perfect tenul şi trăsăturile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

10. Nuanţele închise
Deşi a fost şi este la mare modă blondul, şi multe vedete au făcut schimbări curajoase de look, brunetul capăta teren şi revine la modă. Nuanţele pământii, nuanţele naturale revin în mare forță. Un exemplu este Kim Kardashian, vedeta optează pentru culori închise, spre natural și i se potrivesc perfect.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

ADVERTISEMENT