Sporturi

Ce turnee urmează pentru Simona Halep! Unde va juca înainte de Roland Garros

23.04.2019 | 17:45
Ce turnee urmeaza pentru Simona Halep Unde va juca inainte de Roland Garros
ADVERTISEMENT

Unde joacă Simona Halep înainte de Roland Garros 2019. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, a disputat deja primele două meciuri pe zgură în acest sezon. Este vorba despre partidele din cadrul semifinalei Fed Cup dintre Franţa şi România, partide pe care Simona le-a câştigat în două şi trei seturi. Jucătoarea noastră a evoluat şi la dublu, alături de Monica Niculescu, însă pe acesta nu a reuşit să-l câştige.

Unde va evolua Simona Halep înainte de cel de-al doilea turneu de Grand Slam al sezonului

Simona Halep s-a accidentat la şold în Franţa, la Rouen, iar săptămâna aceasta trebuia să joace la Stuttgart, însă a hotărât să se retragă din turneu, să revină în ţară şi să se odihnească înainte de a începe sezonul de zgură propriu-zis. “Corpul meu se simte rău pentru că am dat totul şi chiar voiam să câştig Fed Cup. Este un turneu grozav, dar am jucat deja multe meciuri pe zgură, am văzut că nivelul meu este ridicat şi sunt foarte hotărâtă. Nu mă va afecta această retragere, abia aştept următoarele turnee. În mod normal îmi voi reveni pentru turneele de la Madrid, Roma. Este destul timp să îmi revin”, a declarat Simona la Stuttgart.

ADVERTISEMENT

După această retragere, pentru Simona Halep urmează aşadar o mică pauză de câteva zile, iar mai apoi va face deplasarea la turneul din Madrid, acolo unde a câştigat marele trofeu de două ori în carieră, în 2016 şi 2017. Anul trecut, ea a fost eliminată în sferturi de către Karolina Pliskova. Mutua Madrid Open, turneu patronat de Ion Ţiriac în Capitala Spaniei, se desfăşoară în perioada 4-11 mai. Mai apoi, Simona va merge la Roma, acolo unde a ajuns până în finală în 2018. Competiţia din Capitala Italiei se desfăşoară în perioada 13-19 mai.

Unde joacă Simona Halep înainte de Roland Garros 2019 – Sursă foto: Bianca Calea

Roland Garros, vis cu repetiţie?

După turneele pregătitoare disputate pe zgură, Parisul este destinaţia finală pe această suprafaţă pentru Simona Halep în 2019. Ea are de apărat 2000 de puncte în Franţa, asta deoarece a câştigat anul trecut marele trofeu după o finală disputată cu Sloane Stephens. Turneul se desfăşoară în perioada 26 mai – 9 iunie.

ADVERTISEMENT
Tags: