Nicio categorie

CE U19: Franţa este favorită la cîştigarea trofeului

Franţa şi Serbia se luptă astăzi pentru Campionatul European U19, turneu disputat în Lituania. Meciul începe la ora 21:45 şi este transmis în direct pe Eurosport....
Autor: Adrian Căpriţă | 01.08.2013 | 13:38
CE U19: Franţa este favorită la cîştigarea trofeului
Antrenorul şi căpitanul Franţei sînt încrezători că vor cîştiga trofeul

Franţa şi Serbia se luptă astăzi pentru Campionatul European U19, turneu disputat în Lituania. Meciul începe la ora 21:45 şi este transmis în direct pe Eurosport.

Antrenorul francezilor este foarte încrezător, declarînd la conferinţa de presă dinaintea meciului că dacă jucătorii săi vor face ce au făcut şi pînă acum nu pot pierde acest trofeu. Francezii au ajuns în ultimul act după ce au terminat pe locul doi grupa din care facea parte şi adversara de azi, meciul dintre cele două echipe terminîndu-se la egalite, 1-1. În semifinale urmaşii lui Platini au trecut de Spania, marea favorită a competiţiei.

De partea cealaltă Serbia a reuşit să elimine Portugalia la penalty-uri, calificîndu-se cu noroc după ce au egalat în minutul 88. Antrenorul sîrbilor a declarat că are nevoie şi de ajutorul divin pentru a cîştiga trofeul. Nici o echipă nu are absenţe notabile, putîndu-se baza pe toţi jucătorii.

Avînd în vedere faptul că Franţa a arătat un fotbal mai spectaculos şi că jucătorii joacă majoritatea la mari echipe din Europa, cel mai probabil francezii vor reuşi să cîştige trofeul. Mai mult, în urmă cu 2 saptămîni, naţionala U20 a Franţei a cîştigat Campionatul Mondial.

Cota 1,65 pentru Franţa să cîştige trofeul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!