Life

Ce urmează după ce Survivor România va lua sfârșit. Kanal D a făcut anunțul oficial

Survivor România 2021 se va încheia în această săptămână, iar Kanal D a anunțat ce va difuz în acel interval orar.
08.07.2021 | 19:21
Ce urmeaza dupa ce Survivor Romania va lua sfarsit Kanal D a facut anuntul oficial
Ce urmează după ce Survivor România va lua sfârșit. Kanal D a făcut anunțul oficial. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Survivor România, emisiune care era difuzată de joi până duminică se va încheia pe 10 iulie. De asemenea și serialul turcesc Hercai difuzat luni, marți și miercuri se apropie de final.

Astfel, postul Dogan a anunțat cu ce vor fi înlocuite cele două producții.

Ce urmează după ce Survivor România va lua sfârșit

Cel de-al doilea sezon Survivor România care a început sâmbătă, 9 ianuarie se va încheia în această săptămână. Pe 10 iulie are loc marea finală. În același timp se va termina și serialul de succes Hercai, difuzat luni, marți și miercuri. Kanal D a anunțat cu ce vor fi înlocuite.

ADVERTISEMENT

Astfel, din 11 iulie, în weekend va fi difuzat show-ul Roata Norocului. Emisiunea concurs va fi prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi. Ca și în alți ani premiile puse în joc sunt substanțiale. Bani, electrocasnice, electronice, vacanțe, iar marele premiu este o mașină.

“Ce dor mi-a fost de reîntâlnirea cu voi și ce dor mi-a fost să ne simțim bine împreună! (…) Pregătiți-va să râdeți copios în vara aceasta!”, a spus Bursucu.

ADVERTISEMENT

“Consoanele și vocalele vă așteaptă să le potriviți, iar  premiile… să le câștigați! Sunt fericită să revin în casele dumneavoastră și să vă aduc zâmbetul pe buze. Ne așteaptă o vară cu noroc”, a spus și Ana-Maria Barnoschi.

Ce serial va difuza Kanal D

După ce se va încheia serialul turcesc Hercai, va fi difuzat un nou serial Nehir, de luni până vineri. Premiera va avea loc pe data de 26 iulie, de la ora 20.00.

ADVERTISEMENT

Nehir (Baraj, titlul original) prezintă povestea emoționantă a unei tinere care încearcă să supraviețuiască într-o lume dură. Personajul principal (interpretat de actrița Biran Damla Yilmaz) a avut o copilărie dificilă dup[ ce a crescut într-un orfelinat. Cunoaște încă o femeie, Zerrin care o învață să supraviețuiască. Folosindu-se de frumusețea sa, Nehir cucerește mai mulți bărbați bogați și influenți. În final, aceasta se apropie mult prea mult de un anumit tânăr.

Iubitorii genului vor avea ocazia să-i reîntâlnească pe cunoscuții actori Feyyaz Duman (rol Nazim Guney), Burak Yörük (Tarik Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan) sau Tună Orhan (Ekrem).

ADVERTISEMENT