Fotbal intern

Ce urmează pentru CFR Cluj după ce Păun a fost depistat pozitiv! Probleme mari pentru Dan Petrescu

18.07.2020 | 21:10
Ce urmeaza pentru CFR Cluj dupa ce Paun a fost depistat pozitiv Probleme mari pentru Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Alexandru Păun a fost depistat pozitiv cu câteva ore înaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj. Pentru echipa lui Dan Petrescu lucrurile se complică în lupta pentru titlu, în condițiile în care echipa este acum izolată la Mogoșoaia. 

După testul pozitiv al lui Alexandru Păun, programul gândit de Dan Petrescu pentru echipă se schimbă radical. Iar acest caz îi poate costa titlul pe ardeleni. Din punct de vedere sportiv, probabil cel mai mare inconvenient pentru CFR Cluj este că formația va fi oprită de la antrenamente în următoarele cinci zile.

ADVERTISEMENT

Această procedură a fost urmată și de cei de la Dinamo, când magazionerul echipei a fost depistat pozitiv. Astfel, jucătorii lui Dan Petrescu se vor putea pregăti doar individual în camerele lor, însă timp de cinci zile nu vor putea face nicio alergare.

Ce urmează pentru CFR Cluj după ce Păun a fost depistat pozitiv! Echipa lui Dan Petrescu nu se poate antrena 5 zile

Directorul sportiv Bogdan Mara susține că duminică dimineața va avea loc un nou set de teste pentru toată echipa. Însă procedurile spun că jucătorii vor fi testați peste cinci zile, iar dacă totul este în regulă, pot reveni la antrenament.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform procedurilor, cei de la CFR Cluj pot reveni la antrenamente abia joia viitoare, pe 23 iulie. Astfel, teoretic, jucătorii lui Dan Petrescu ar avea la dispoziție doar trei zile de pregătire pentru meciul cu FC Botoșani.

O situație similară s-a întâmplat cu cei de la Dinamo la restartul campionatului. Echipa a fost izolată cinci zile și imediat după a trebuit să joace în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. În meciul respectiv s-a văzut că lipsește prospețimea fizică a “câinilor”, care au cedat cu 1-3.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, izolată la Mogoșoaia!

Cei de la CFR Cluj au de rezolvat o altă problemă. Ei sunt izolați departe de “casă”, la Mogoșoaia, acolo unde s-au cantonat înainte de meciul cu FCSB. Delegația Clujului a venit cu o cursă de linie la București și este clar că până la o următoare testare riguroasă nu vor putea să se întorcă la Cluj nici cu avionul, nici cu autocarul, în condițiile în care protocolul este să stea izolați.

Astfel, planurile lui Dan Petrescu sunt date peste cap cu trei meciuri de disputat până la finalul sezonului. Echipa despre care se spune că este cea mai bine pregătită din punct de vedere fizic nu se va putea antrena cinci zile chiar înaintea meciurilor decisive.

ADVERTISEMENT

De toată această situație poate profita Universitatea Craiova. Oltenii sunt pe primul loc cu un punct peste echipa lui Dan Petrescu. Meciul Craiovei este programat duminică la ora 19:30 la Botoșani, iar dacă echipa lui Bergodi va învinge se va desprinde la 4 puncte de CFR și va pune presiune pe ardeleni.

 

ADVERTISEMENT
Tags: