Simona Halep

Ce urmează pentru Simona Halep după accidentarea de la Wuhan. Are meci programat peste doar câteva zile!

25.09.2019 | 08:36
Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa accidentarea de la Wuhan Are meci programat peste doar cateva zile

Simona Halep s-a retras din turneul de la Wuhan, din cauza unor probleme la spate pe care le-a acuzat în timpul partidei cu Elena Rybakina, din optimile de finală. Românca a cerut intervenția fizioterapeutului la 4-5, iar câteva minute mai târziu decidea să abandoneze.

Simona Halep a oferit o primă reacție legată de accidentare, dar nu există momentan indicii legate de momentul în care va putea să revină pe teren. Problema la spate este una care o poate forța să se retragă și de la următoarele turnee, mai ales că suntem într-o perioadă foarte aglomerată din circuit.

Simona Halep, program aglomerat după accidentare! Urmează Beijing, turneu Premier Mandatory

Peste mai puțin de o săptămână, Simona Halep ar avea un nou meci programat. Pe 30 septembrie se dă startul turneului de la Beijing, de categorie Premier Mandatory, cea mai importantă din circuitul WTA. Românca va efectua un RMN și va afla astfel dacă poate juca la Beijing săptămâna viitoare.

În cazul în care va decide să nu joace la Beijing, Simona Halep ar putea să revină la Moscova, turneu la care este de asemenea înscrisă. Competiția din Rusia va debuta pe 14 octombrie. În fine, cea mai importantă bornă rămasă din programul Simonei Halep în 2019 rămâne Turneul Campioanelor.

Simona Halep este aproape calificată la Turneul Campioanelor 2019, unde ar putea ajunge chiar și fără să mai facă vreun punct în următoarele turnee. În acest an, competiția se va desfășura la Shenzhen, în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie.

În urmă cu un an, Simona Halep a ratat complet sezonul de toamnă din cauza unei accidentări la spate, suferită tot la Wuhan. Atunci, românca a mers la Beijing, de unde a abandonat în meciul cu Ons Jabeur, după 1-6 în primul set. Apoi, nu a jucat deloc la Moscova și la Singapore.